Pääkallo.fi

Naisten finaalisarja PSS-TPS

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,119
Sarjasta voi keskustella täällä:

PSS-TPS-finaalisarja (paras seitsemästä):

la 9.4.2022 17.00 PSS – TPS, Aurorahalli
su 10.4.2022 14.30 TPS – PSS, Kupittaan ph
ke 13.4.2022 18.30 PSS – TPS, Aurorahalli
pe 15.4.2022 17.00 TPS – PSS, Kupittaan ph

su 17.4.2022 17.00 PSS – TPS, Aurorahalli, tarvittaessa
ke 20.4.2022 18.30 TPS – PSS, Kupittaan ph, tarvittaessa
la 23.4.2022 17.00 PSS – TPS, Aurorahalli, tarvittaessa

Ruutu lähettää pelit monikameralähetyksinä ja studiolla höystettynä.
 
Viestejä
40
Hieno sarja tulee olemaan!! Ihan ensiksi jännää, että miten tuomariasettelut tulee menemään finaaliisarjaan? Mennäänkö playoffien tyyppisellä "Fair Play - Kaikki Viheltää" -meiningillä, jossa pari vaihtuu kesken sarjan vai valitaanko sarjaan yksi tuomaripari. Itse olen tuon jälkimmäisen kannalla.
 
Viestejä
47
Tasaista, voi venyä pitkällekin.

PSS ei vaikuttanut ihan mestaruuskunnossa olevan välierissä. Veskariosastolla menee suunnilleen tasan, näkisin että TPS:llä on kärkiviisikot hieman ehkä edellä, mutta PSS:llä vastaavasti parhaimmillaan riittää jopa neljään kovaan hyökkäysketjuun materiaalia.

En uskalla lähteä tarkemmin veikkaamaan, mutta sanotaanko 4-2 ottelutvoitot jommallekummalle.
 
Viestejä
128
Todella jännä sarja tulossa. Kumpikaan joukkue ei varsinaisesti huristellut finaaleihin, eli jostain olisi virettä löydyttävä. Tepsillä hankala tilanne, jos yksikin avainpelaaja tippuu. Porvoolla on syöttää varapelaajia vaikka kaksin käsin jos yksittäinen pelaaja tai vaikka koko kentällinen floppaa. Tuomaripari saadaan toivottavasti kerralla kuntoon, ettei tarvitse lähteä vaihtamaan, kuten viime finaaleissa.
 
Viestejä
473
Yhden parin valinta olisi edelleenkin älytön riski. Pitää olla vähintään kaksi, jos korona pudottaa jossain vaiheessa finaalisarjaa toisen parin pois.
Ja ilman koronaakin harvalla erotuomarilla, saati sitten erotuomariparilla, on sellaiset työpaikat, että mahdollisten 7 pelin kaikki ottelupäivät sopisivat kalenteriin. Tämä on kuitenkin erotuomareillekin harrastus, ei duuni.
Siksi näissä yleensä on kaksi paria, joinain vuosina on ollut jopa kolmekin.
 
Viestejä
294
Todella surkea oli ottelustudio. Ennen peliä naisjuontaja kyseli kaikkea ympäripyöreätä, jos sai sanan minuutin kakomisen jälkeen ulos. Todellinen "huipennus" oli klipit joissa ei näkynyt oikein mitään ja "asiantuntijat" eivät avanneet sen enempää. Vaikea tuota naisten salibandyä on viedä mihinkään, jos rima studiolle on noin alhaalla.
Itse peli oli hyvä ja toivotaan, että TPS tekee tästä vielä sarjan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös