Pääkallo.fi

Naisten liiga 2019-20

Jussi Koivunen

Ja Valleniuksen Ruotsi-siirtoa ei olla vielä julkaistu?

En minä noista niin paljoa tiedä, että pystyisin itse alkaa siirtoja julkaisemaan. Jos asiasta "hallihuhuja" tarkempaa tietoa sinulla on, niin kiinnostaa itseänkin. Yhtään en ihmettelisi vaikka siirtyisikin.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
4
Jos kerran naisten liigassa on näkyvyyden suhteen ongelma niin eikö pitäisi tehdä asialle jotain. Jos ruutu ei kuvaa tiettyjä pelejä niin voiko ne tuottaa joku muu vai estääkö sopimus ruudun kanssa näkymisen. Suomeen saatu nyt kaksi toimivaa maksullisen sisällön tuottajaa joten miksi seurat ei itse järjestä kuvaamistä Solidsport tai Gamesaver palvelun kautta. Ottalun hinnaksihan voi määrittää hinnan sen mukaan että siitä jää myös "kannustinta" omalle liigaryhmälleen mitä kannustaa. Tämä ei sido tosiasiassa kun yhden ihmisen kameran taakse. Alku investointiin riittää puhelin tai tabletti ja jalusta.

Jos rahallista vaadetta ei seuroilla ole niin löytyy nykypäivänä myös helposti maksuton vaihtoedto youtube tuotantoon. Monet junioriseuratkin näitä käyttää/ovat käyttäneet.

Naurettavaa että nykypäivänä pelejä ei saada verkkoon, etenkin kun kaikilla ei ole mahdollista päästä otteluita seuraamaan paikanpäälle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös