Pääkallo.fi

Naisten liigan ottelut 30.11.

Viestejä
35
#4
Ehkä täällä voisi olla yksi naisten otteluiden ketju, koska ei sitä keskustelua yhdestä pelistä tule niin paljoa.

Kiitos Kooveelle, kun jaksatte tehdä ja jakaa jälkipelejä!

Harmillista Kooveen pelin kannalta, että SSRA sai johtomaalin tilanteesta, joka ei ollut maali. Mutta tätähän tämä on niin kauan, kunnes saadaan videotarkistuksen mahdollisuus. Täytyy tosin todeta, SSRA oli tekemisessä piirun verran edellä, joten ansaitsivat voiton. Nuori maalivahti Knuutinen otti Kooveen päädyssä hienoja koppeja.

Pron ja Classicin peli oli aika ennalta odotettu. Kävi jo sääliksi Linnoista, kun huikea maalivahti joutui antautumaan kolme kertaa putkeen kenttäpelaajien nukahduksien vuoksi. Jo ennenkin on tainnut olla puhetta C:n kakkosketjun tehottomuudesta - tuntuvat onnistumiset maalinteossa olla pitkälti yhden kentän varassa. Se hieman ihmetyttää, miksi Koistinen sai (kaiketi) vasta nyt peliaikaa. Vaikutti pelaajalta, jolla riittää tahtoa, taitoa ja fysiikkaa mennä päätyyn asti. Täytyy toivoa, että peliaika ei tullut nyt vain Rantasen sivussa olemisen vuoksi, sillä Koistisen peliä olisi ilo katsoa jatkossakin.

PSS:n ja ErVin peli oli mukavaa katseltavaa. Erityisesti Holmbergien ja Kettusen hyökkäysvitjan peliäly oli kohdillaan. Holmbergien tekemisessä on sitä jotakin, jota olisi mielenkiintoista nähdä joskus maajoukkueessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.