Pääkallo.fi

Naisten MM-karsinnat 30.1.-3.2. 2019

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,643
Naisten MM-karsinnat pelataan tammikuun lopussa ja helmikuun alussa. Lisätietoja ja lohkojako löytyy täältä:IFF
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
44
On jännä, että Vuorela pysyy maajoukkueringissä, vaikka ei mielestäni ole erityisen vakuuttava maalivahti. Viimeksi Koovee-pelissä Ruostilan tasoitusmaalissa sijoittuminen oli aivan pielessä ja Tapanin tekemässä maalissa torjunta-asento hajosi totaalisesti.

Naisten liigassa on kuitenkin ollut tällä kaudella vakuuttavia maalivahteja, jotka ansaitsisivat näytöillään Vuorelaa enemmän näytönpaikan kansainvälisellä tasolla. Toivon, että lähitulevaisuudessa esimerkiksi Noora Laakso, A-M Linnoinen ja Arla Salo nähdään Suomi-paita päällä ja lähivuosina myös Juulia Kataja. Tuossa on jo kasa maalivahteja, joiden torjuntatyöskentelyä on ilo katsoa.
 
Viestejä
44
Nieminen Siltasen tilalle karsintoihin. 31-vuotiaalla Niemisellä tätä ennen yhdeksän maaottelua.

Olisi niin mielenkiintoista kuulla, miksi ei tuollaiseen itsestään selvään karsintaturnaukseen voinut ottaa ketään tämän hetken kuumista maalivahdeista. Kannattaisi ehkä hiljalleen kääntää katse nuorempiin maalivahteihin näiden vanhempien sijaan.
 
Viestejä
172
Ei tällaisista tuloksista ole kellekää hyötyä. Pienet maat karsimaan ja isommille joku oma harjoitusturnaus
 
Viestejä
16
Onneksi kyseessä on korkeintaan puoli-ammattilais laji, niin tässä voi vain puoliksi kuuluttaa ruotsalaisten ammattiylpeyden perään.
 
Viestejä
8
No nythän se Suomen peli vähän piristy! Mutta jos oli tarkoitus esitellä pallovarmuutta, niin kiville meni :) Espanja näytti ihan hyvältä, eikä nyt voi mitenkään alkaa tuulettelemaan, että Suomi muka olisi liian kova tähän turnaukseen - sen verran hyviä maalipaikkoja Espanja sai !
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös