Pääkallo.fi

Naisten MM-karsinnat 30.1.-3.2. 2019

Viestejä
35
#3
On jännä, että Vuorela pysyy maajoukkueringissä, vaikka ei mielestäni ole erityisen vakuuttava maalivahti. Viimeksi Koovee-pelissä Ruostilan tasoitusmaalissa sijoittuminen oli aivan pielessä ja Tapanin tekemässä maalissa torjunta-asento hajosi totaalisesti.

Naisten liigassa on kuitenkin ollut tällä kaudella vakuuttavia maalivahteja, jotka ansaitsisivat näytöillään Vuorelaa enemmän näytönpaikan kansainvälisellä tasolla. Toivon, että lähitulevaisuudessa esimerkiksi Noora Laakso, A-M Linnoinen ja Arla Salo nähdään Suomi-paita päällä ja lähivuosina myös Juulia Kataja. Tuossa on jo kasa maalivahteja, joiden torjuntatyöskentelyä on ilo katsoa.
 
Viestejä
35
#4
Nieminen Siltasen tilalle karsintoihin. 31-vuotiaalla Niemisellä tätä ennen yhdeksän maaottelua.

Olisi niin mielenkiintoista kuulla, miksi ei tuollaiseen itsestään selvään karsintaturnaukseen voinut ottaa ketään tämän hetken kuumista maalivahdeista. Kannattaisi ehkä hiljalleen kääntää katse nuorempiin maalivahteihin näiden vanhempien sijaan.
 
#15
No nythän se Suomen peli vähän piristy! Mutta jos oli tarkoitus esitellä pallovarmuutta, niin kiville meni :) Espanja näytti ihan hyvältä, eikä nyt voi mitenkään alkaa tuulettelemaan, että Suomi muka olisi liian kova tähän turnaukseen - sen verran hyviä maalipaikkoja Espanja sai !
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.