Pääkallo.fi

Naisten MM-kisat Neuchatelissa 7.-15.12. 2019

Tuossa allahan se on epäsuorasti sanottu:

Kurrosen mukaan: Menivät tulevat MM-kisat sitten hyvin tai huonosti, työ on kesken ja sitä jatketaan tällä pelaajarungolla”, Kurronen toteaa. Jarkko Rantala toteaa, että "Vaikka joukkue on viime kisojen jälkeen uudistunut paljon, on tärkeintä nähdä prosessi, jossa on pohjustettu tulevaa kehitystä ja nostettu vaatimustasoa".

Ja konkreettisin osoitus "välikisa-ajattelusta" oli Kurrosen jatkosopimus, jossa liitto perusteli Kurrosen jatkosopimusta ennen kisoja yllä olevalla ja sillä että tämä on prosessi (lue: välikisat ilman tulosvastuuta), ja miten olisi eräreilua arvioida tulosta vain parin pelin otannalla (verrattuna kokonaisuuteen tai tuttavallisemmin termillä: prosessi).

Ja media sitten peilasi liiton puheita puhumalla opintomatkasta.
Välikisat ilman tulosvastuuta on nyt kertaalleen käyty. Sama poppoo samalla vastuuttomuudella puksuttaa seuraaviin kisoihin Rantalan tukemana. Muut saa neppailla palloa kotoisessa liigassa
 
Viestejä
21
Onneksi seuraaviin kisoihin on jo joukkue valittuna, niin prosessi voi hioa rauhassa timanttia, jolla suoriudutaan seuraavat kisat paremmin. Pelaajatkin tuntuvat tietävän olevansa kisakoneessa, niin pystyy rauhassa valmistautumaan kahden vuoden päähän. Arjen tekeminenkin paranee kotimaisissa sarjoissa, kun voidaan kollektiivisesti nostaa tasoa ja tukea tulevan kisajoukkueen pelaajien kehittymistä. No, aika näyttää minkä verran muille annetaan mahdollisuuksia nousta mukaan seuraavien kisojen joukkueeseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös