Pääkallo.fi

Nokian KrP - SPV puolivälierä 2023-2024

Viestejä
398
Jokohan 14 pelin ja lähes 9 vuoden mittainen Rahola-kammo alkaisi SPV:n osalta olemaan ohi? Ja nihkeäähän SPV:llä siellä oli jo silloin, kun KrP oli vielä pohjalla.

KrP on jättimäinen suosikki ja SPV on heille sopinut vastustajaksi oikein hyvin jo pitkään. Edellinen runkosarjapeli ei mielestäni vaikuta asetelmiin lainkaan. Näkisin, että sarjan avauspelillä on tärkeä rooli molemmille. Heti kärkeen voitto SPV:lle toisi varmaan hyvän buustin ja toisaalta Nokian orastava alamäki jatkuisi. Perinteinen kaava Raholassa ollut, että KrP karkaa ekalla kympillä 3-4 maalin johtoon ja pitää SPV:n kiristä huolimatta johdon loppuun asti. Tai sitten vastaavasti alku on ollut tasaista ja homma repeää myöhemmin.

Sitten tietysti playoffien kliseet eli maalivahtipeli ja erikoistilanteet. Maalivahtipelissä KrP on edellä. Hasu pelaa yksittäisiä hyviä pelejä, mutta tasaisuutta kaipaisi. Nokialla on hyvä kaksikko heittää maalille. Omissa papereissa olisi ainakin lähellä, että Tuononen olisi aloittava veskari, jos on kunnossa. Ylivoimalla KrP oli vähemmän yllättäen sarjan paras joukkue, SPV puolestaan viidenneksi paras. Mutulla sanoisin, että Nokian yv toiminut hyvin koko kauden ja SPV:llä parantunut loppua kohden. Alivoimalla SPV oli runkosarjan toiseksi paras kun taas KrP löytyy tästä tilastosta sijalta 7. Kokonaisuutena erikoistilanteet aikalailla tasan. Jos laskee av- ja yv-prosentit yhteen niin KrP 120 ja SPV 112. Ihan mielenkiintoinen asetelma sarjaan on KrP:n yv vs SPV:n av.

SPV tekee kiusaa ja uskon, että tulee Nokialle kovempi sarja kuin kaksi vuotta sitten, mutta kaiken järjen mukaan pelillisesti vahvempi ja tasaisempi KrP menee jatkoon. SPV:n peli on ailahdellut läpi kauden ja tähänkin sarjaan mahtuu luultavasti vähän kaikenlaisia otteita.

Veikkaan 4-1 näädille.
 
Viestejä
144
Vai että sopiva vastus krpälle. Justhan oli murskaluvut sjoella. Noh eiköhän töö mee silti 4-0 tai 4-1. Ekan saattaa speve kairaa koton

Ois muuten kyllä romanttista jos spv 9v jälkeen oikeesti kävis sammuttamassa ne raholan valot :DD
 
Viestejä
604
Monille tämän sarjan mielenkiintoisin pointti on se, pystyykö SPV voittamaan Raholassa?

Urheiluromantikon märkä päiväuni: Molemmat voittavat kaksi ensimmäistä kotipeliään ja SPV katkaisee pitkän tappioputkensa Raholassa, sen kaikkien aikojen viimeisessä pelissä eli vaikkapa vielä jatkoajalla..
 
Viestejä
3
Jopas nyt sattui. Oisko mitenkään mahdollista saada lähetys seuraavasta Raholan pelistä sellaiseksi, että lähetys näkyy ja kuuluu. Pätkii nääs ihan sillee reilusti ja koko ajan. Ja mulla on sentäs ainakin 6g yhteys. Ihan vaan varovasti toivon moista.
 
Viestejä
1,225
Kyllä toi Jonaeson on sellainen riskikortti noiden kääntöjensä kanssa että huhheijaa😅, viihdyttävää katsoa kyllä👍
 
Viestejä
290
Kyllä toi Jonaeson on sellainen riskikortti noiden kääntöjensä kanssa että huhheijaa😅, viihdyttävää katsoa kyllä👍
Selvää maajoukkueainesta ja pallollisena liigan kärkeä. Nämä kommentit toistuu tälläkin foorumilla aika usein… 🤭 enkä sitä kiellä etteikö parhaimmillaan olisikin pallon kanssa hyvä, mutta…
 

Näätärokkaaja

Selvää maajoukkueainesta ja pallollisena liigan kärkeä. Nämä kommentit toistuu tälläkin foorumilla aika usein… 🤭 enkä sitä kiellä etteikö parhaimmillaan olisikin pallon kanssa hyvä, mutta…
Sen enempää kyseiseen aiheeseen kantaa ottamatta, mutta hiukan huvittaa miten toisen palstalaisen OMAT mielipiteet voi näin paljon mennä ihon alle. Mutta, jatkakaa.
 

Näätärokkaaja

Itse pelistä. Hyvää playoff-vääntöä, jossa KrP vaan yksinkertaisesti oli vahvempi. Tuomala oli hemmetin hyvä maalilla. Edelleen väitän että tämä sarja vaatii sen vähintään kuusi peliä, ennenkuin Näätä jatkaa. Mielelläni otan vastaan vähemmänkin pelejä kyllä.
 
Viestejä
8,092
edit. Väärässä ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Näätärokkaaja

Mites täällä tuo runkosarjan järjestys nyt sitten menee? Jos Classic, OLS ja KrP menevät välieriin, niin onko OLS neljäs ja siten Classic-OLS pari, vai onko KrP neljäs ja sitä kautta Classic-KrP pari?
Tässä lainaamassani viestissä on joko sellaista huumoria jota en ymmärrä, tai sitten tässä ei muuten vaan ole mitään järkeä :rolleyes:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös