Pääkallo.fi

Oilers voiton päässä välieristä 13.3.

Viestejä
295
#3
Happee pisti tänään ihan hyvin kampoihin, mutta ei taida vaan riittää. Ja onhan nuo Kotilaisten kaksikon teholukemat karmeaa luettavaa. Paul -8 ja Peter -6 kolmeen matsiin. Siitä voi päätellä kuinka paljon puolustaminen on kiinnostanut.

Luukkoselta hyvää reagointia tänään. Keskitalo ei tahtonut saada Peteriä aisoihin, Piiparinen penkiltä tilalle viimeiseen erään. Pistetehtailu päättyi siihen, erän alun YV:tä lukuun ottamatta.
 
Viestejä
38
#4
Oisko Happeen kannattanut yrittää pitää vaikka palloo kun johti kahdella maalilla? Siellä muutama veteli joka paikasta ja varsinkin tää Peter. Suurin osa vedoista... et lotolle jos maaliin menee.
 
Viestejä
683
#6
Minun kritiikki enemmän Happeen valmennukseen ja peluutukseen. Pitää löytää oikeat pelaajat oikeaan kohtaan jne. Samoin miettiä millainen esim. moderni pakki on. Aika hitaalta nyt näytti tuossa videossa Happeen pelin avaus.
 
#7
Ei tappiota voi pelkästään Mihun huonon ratkaisun piikkiin laittaa. Reilut kolme erää aikaa tehdä tulosta ja jos katsotte viimeisessä tilanteessa kahden muun Happee-pelaajan reagointia, niin eivät kyllä puhtaita papereita saa hekään. Toinen olisi voinut estää tilanteen tulemalla vähän syöttöä vastaan ja toinen olisi voinut estää vetopaikan reagoimalla sekunnin nopeammin pallonmenetykseen.
 
Viestejä
683
#8
Vielä Happeella mahdollisuus, mutta nyt valmennuksen pitää jo jotain keksiä. Viime tappion jälkeen valmennus taisi vielä luottaa, että tilanne kääntyy eikä suurempia muutoksia tehty. Nyt jo sellainen tilanne, että ketju koostumukset ja pakitkin pitää olla oikeanlaiset jotta tilanne kääntyy. Mika Kohosenkin kausi monesti viime vuosina heti play-offien ekassa vaiheessa päättynyt vrt. Spv kausi. Eli onko hänkään oikea peluri viemään joukkuetta nyt eteenpäin? Näitä miettisin valmentajana.
 
Viestejä
683
#9
Tuossa kun muita pelaajia kritisoidaan, kun eivät syöttöä tulleet vastaan siitä minullakin kokemusta tosin oli vain seurani harjoituspeli harjoituksissa. Silloin minulla oli vähän vastaava tilanne kuin nyt Mikalla tuossa eli en apuja saanut niin laitoin sitten kaaripallon laitahyökkääjälle, mutta siihenkään hyökkääjä ei reagoinut, kun olisi halunnut maata pitkin syötön. Eli niin seisova joukkue oli, että ainut ratkaisu mikä muita olisi tyydyttänyt olisi itse enemmän peliä tehdä ja lopuksi maata pitkin syöttö. Tietenkin kun vastustaja vielä kovemmin karvasi kuin Oilers tuossa niin siksi tein tuon ratkaisun. Kyllä omien ilmeistä huomasi ettei sitä arvostettu toisaalta oliko ilmapiirikään paras, kun tuolla lailla kävi eli ehkä en nauttinut joukkueen tuesta, vaikka suoraan niin ei sanottu. Ainakaan omiin ei mennyt kuten Mikan ratkaisussa, jos jotain hyvää tilanteesta etsii.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.