Pääkallo.fi

OLS 2020-2021

Viestejä
80
OLS

Julkaistut


Uudet: Harri Naumanen (LNM, valmennus)

Lähtevät: Jani Lipsanen (valmennus, keskittyy seuratyöhön)

Huhut

Uudet: Aleksi Ahokas (Welhot), Kalle Keskitalo (Oilers), Roni Tuononen (Welhot), Konsta Kivioja (SSRA, try-out), Kosti Lehto (Jyystäjät, try-out), Joona Alatorvinen (Merikoski/LNM, Try-out), Mika Heiskanen (LNM) Otso Tornberg (Josba)

Lähtevät: Antti Nieminen (alasarjat)Mitäpä mielipiteitä nämä herättää "olssilaisissa", Ahokas ja Keskitalohan ne mielenkiintosimmat olisi?
 
Viestejä
1,036

Siinä koko ensi kauden jengi. Ainakin suolihuuhtelulta säästyttiin :)
 
Viestejä
311
Minusta OLSilla on hyvä stategia hakea sisäistä kilpailua joukkueseen. Tähän kauteen asti vaihtuvuus on ollut todella pientä. Sen sijaan että haikaillaan profiilipelaajia top-8 seuroista, mielummin kokeillaan etsiä maakunnasta pelaajat joilla on mahdollisuus ja halua kasvaa liigapelaajiksi. Tämä ei ole toki helpoin tie, vaan vaatii rutkasti työtä. Vielä kun valmennukselta löytyisi jokin pelitavallinen asia, joka toisi kilpailuetua muihin verrattuna.

Vuosikausia OLSilta on puuttunut tulosvarma "ykköskenttä" ja huhulistalta Ahokas olisi semmoinen pelimies jonka ympärille kentällistä voisi rakentaa.
 
Viestejä
199
Viestejä
9
Peukut tälle artikkelille, näitä on kiva lukea varsinkin, kun ei OLS:n asioista juurikaan ole jyvällä.
Pääkallon tekijöille voimia alkavaan todella mielenkiintoiseen kauteen ja toivottavasti mahdollisimman moni yltyisi kommentoimaan juttuja, asiallisesti ja tunnettakaan unohtamatta. Trolleja tosin en vaan osaa edelleenkään arvostaa..
 
Viestejä
70
Eilen vissiin pelattu niittareita vastaan reenipeliä. Onkohan mitään huomioita ym? Paljonko päättyi, miltä peli näytti..
 
Viestejä
80
Hurjat on lukemat ollu joo, liekkö sitte OLSin hyvyyttä vai vastustajan huonoutta.
 
Viestejä
70
Joo, ei kyllä suuria odotuksia ole Niittareiden ensi kaudelle, joten voi olla kyllä vastustajan huonouttakin noissa lukemissa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös