Pääkallo.fi

OLS 2021-2022

Viestejä
390
Lokakuun maajoukkuetauko oli kohtalokas, sen jälkeen lähti pelillinen alamäki. Edit: tarkoitan koko joukkuetta
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
23
No sieltä se penkityksien syy sitten nopeasti löytyi. En tiedä millä silmällä olen pelejä katsonut kun en ole puolustussuunnan vuotoa huomannut ja +\- tilasto on molemmilla noinkin karu. Edit: siis koskien Alatorvista ja Välitaloa
 
Viestejä
98
Sen verran pitää ottaa omia sanoja takaisin, että ei Välitalo viime kaudella ihan kärjessä miinuksissa ole, kun koko kautta katsoo. Muistelen jossain välissä kautta vain katsoneeni, että piti sitä kärkipaikkaa hallussaan. Tällä kaudella Välitalo -6 pakkasen puolella, mutta huonompiakin löytyy muutamia.
 
Viestejä
1,303
Ilmeisesti korona edelleen kiusaa ja todella paljon poissaoloja. Luukas Hyvärinen kakkoskentässä ihan outo kaveri ainakin itselle.
 
Viestejä
20
Tämä siis ei liity kausarikampanjaan? Vaikka OLSin some on laittanut
Mertaniemen kuvan kausarikampanjakuvan päälle???
Mertaniemi tosiaan tais olla yksi nuorimmista, ellei jopa nuorin, maalintekijä divarissa silloin Merikoski SBT:n riveissä pelatessaan, mut Mertaniemen maalin (ErVi Akatemiaa vastaan) tekee vielä erikoisemmaksi se että pallo ei koskaan käynyt maalissa vaan kolahti selkeesti vain tolppaan. Youtubesta löytyy kooste ja siinä Kosken 1-0 maali.
 
Viestejä
1,303
Viikonloppu oli kyllä melkoista tunteiden vuoristorataa. Lauantain pelin jälkeen ei ollut hirveästi enää uskoa, että pleijarijuna saataisiin raiteille. Onneksi joukkueessa ei jääty voivottelemaan tappiota, vaan Nokia-peliin kaivettiin työhaalarit esille (y)

Kolme pistettä oli minimi viikonlopun peleistä, joten 4 pistettä repaleisella kokoonpanolla menee lopulta positiivisen puolelle. Viikonlopun peleistä puuttui yli 2 kentällistä pelaajia, joten ei varmaan hirveän laadukaita joukkueharjoituksia ole viimeaikoina päästy tekemään.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Mpr
Viestejä
336
Hyväriseltä ja Karjulalta ennakkoluulotonta pelaamista, kiva että saivat myös onnistumisia. Hienoa, että muutaman vuoden tauon jälkeen sieltä on isompi katras junnuja tulossa!
 
Viestejä
390
Olipahan melkoinen sählypeli sunnuntaina. Tuliko 4-0 johto liian helposti? Omalla kouhkaamisella annettiin Tiikereille turhaan mahdollisuus tulla peliin mukaan, mutta onneksi heillä oli luokatonta viimeistelyä ja Vinski oli hyvällä pelipäällä.
 
Viestejä
1,303
Itse näin eilisen ennemminkin niin, että toisessa erässä nostettiin taas jalkaa kaasulta ja Tiikerit pääsi peliin mukaan. Eka erä oli toki vähän kouhkaamista ja paikkoja oli myös Tiikereillä, mutta silti Tiikerit oli siinä melkoisessa pesukoneessa.

Silti tuohan oli melkein helpoin näistä kotipeleistä peräpään jengejä vastaan :unsure:

Mutta 9 pistettä kolmesta edellisestä pelistä, niin ei voi hirveästi kritisoida. Harmi, kun ErVi niisti eilen Oilersilta pisteet, niin pudotuspelipaikoista taistelu on edelleen aika avoinna.
 
Viestejä
390
Tiikerit oli eilen huono, en tiedä olisiko mikään muu joukkue kaatunut tuolla esityksellä. Mutta pelihän on aina suhteessa vastustajaan.

Viime pelien tuloksia ei tosiaankaan voi moittia, varsinkin kun on ollut melkoista kierrätystä rosterissa. Jännäksi menee, Ervi pelissä voi olla isot panokset.
 
Viestejä
784
Aikamoista sählyä se välillä oli ja hieman jännitti, kun pelin ensimmäinen maalipaikka oli Tiikereiden läpiajo. Tuntui siltä, että Tiikerit sai vietyä OLS:n mukanaan päästä päähän -peliin eikä se nyt ollut oikein oululaisten eduksi. Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä OLS oli silti kokonaisuutena kuskin paikalla. Toinen erä oli vaikea. Maalilla Vinski pelasi mainion pelin ja Tiira otti kärkikynän lisäksi massiivisen määrän peittoja. Hyökkäyspäähän varmaa tekemistä varsinkin nuorelta kaartilta (mm. Vänttilä, Rantaniemi), Kinnuselta sekä ikinuorelta Niemelältä.

Tuomarilinja oli erikoinen, kun vähän mitä vaan sai tehdä kunhan sitä teki vain kahdesti. Kolmannesta sitten vihellettiin.

Tästä on hyvä jatkaa kevättä kohti. Toivottavasti kevät on pitkä. Tai sanotaanko, että normaalia pidempi. :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös