Pääkallo.fi

Onko Väinö Mertaniemi miesten pääsarjojen nuorin maalintekijä?

Viestejä
1,070
Tolppahan se oli. Tuomari hyvin sijoittunut, jos tosta ei näe onko maali, niin ei ihan putkeen mennyt. Tämä ja Iiskolan hylätty maali korostaa, että videotuomarille olisi suuri tarve!
 
Viestejä
2,471
Kuuleman mukaan tuomittiin maaliksi, kun maali oli väärässä paikassa.
Mietin tuossa ihan vasta, että monestikohan tuomari vastaavasti hylkää jonkun ihan yläpesään menneen maalin sillä perusteella, että se maali oli sen verran väärässä paikassa, että sen vedon olisi pitänyt osua tolppaan. Tosin aika vaikea niitä on sanoa livenä.
 
Viestejä
2
Tuomarilta tullut tieto, että maali oli siirtynyt pois paikaltaan ja tämän takia pallo osui tolppaan eli maalihan se oli.
 
Viestejä
1,070
Tuomarilta hätäinen selitys surkealle tuomiolleen. Videolta kun katsoo, niin maali on täysin oikealla paikallaan.
Juuri näin! Tässä kohtaa näkisin, että tuomarien pitäisi vaan hyväksyä virheensä eikä mitään selityksiä, jotta niitä videoita saataisiin joskus kehiin. Tuomarihan näyttää alkuun, että ois takaraudassa ja nyt muuttunut selitys. Tällä tavalla ei synny sitä keskustelua, mitä valmentajien puhumattomuudella haetaan!
 
Viestejä
2
Pallon tulee ylittää maaliviiva, tolppien paikan välistä ja yläriman alapuolelta. Typerä selitys, jos tuollainen on annettu. Selkeintä vaan antaa rehellinen vastaus "Havaintoni mukaan pallo kävi maalin takaraudassa. Havaintoni voi olla väärä, mutta siihen minun pitää kuitenkin luottaa."
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös