Pääkallo.fi

Pääkallo.fi ja Gamesaver yhteistyöhön

Viestejä
6,977
Minusta tuo kuulostaa lupaavalta. Odotukset ovat korkealla :)
 
Viestejä
244
Todella hienolta kuulostava ja paljon tarvittu konsepti ja itse ainakin tulen käyttämään paljon.

Idea näkyvyyden lisäämiselle: Salibandyn tulospalvelussa miesten liigamatsien yhteydessä on ikoni ja suora linkki, jos ottelu tulee Ruudusta tai Veikkaus TV:stä lähetyksenä. Yhteistyö liiton kanssa niin, että tulospalveluun tulee juniorimatseihin samanlainen ikoni ja suora linkki, jos matsi tulee Gamesaverista.
 
Viestejä
41
C1 -ikäluokan kaikki (sm & divari) matsit tulee jo Youtubesta omalta kanavaltaan, jos niitä haluaa väijyä.
 
Viestejä
6,977
C1 -ikäluokan kaikki (sm & divari) matsit tulee jo Youtubesta omalta kanavaltaan, jos niitä haluaa väijyä.

Tätä väheksymättä, lähestymistapahan on eri.
 
Viestejä
1,523
– – Suurin ero olemassa oleviin palveluihin on se, että Gamesaver on kokonaisvaltainen videomedia ennemminkin kuin pelkkä striimauspalvelu. Pelit voi katsoa livenä, mutta kaikki pelit tallentuvat myös palveluun, jolloin niihin voi palata koska vaan.
Kertokaa nyt tyhmälle, mikä tässä palvelussa on niin uutta ja ihmeellistä ja miten tämä nyt muka eroaa esim. Youtubesta? Tallentuuhan streamit sinnekin jne..
 
Viestejä
1
Erona tässä esim. Youtubeen, on lisämateriaali striimauksen lisäksi. Juniori salibandyn viikkokatsaus käy läpi menneen viikon pelit sekä nostaa tulevan viikon tärpit. Gamesaver applikaatio on ladattavissa ios ja Android laitteille. Kannattaa käydä lataamassa ja tutustumassa
 
Viestejä
1,523
Eli käytännössä ei ole mitään eroa Youtubeen tai sitten en vaan tajua :) Sama kuin tekisi kanavan Youtubeen, johon sitten kasaisi videoita ja julkaisisi siellä viikkokatsauksen.

No, ladataan applikaatio ja tutustutaan.
 
Viestejä
18
Pikaisesti asiaan tutustuneena pari kommenttia. Varsinkin juniori-ikäluokissa nämä striimaushommat menee täysin talkootyönä. Kuvaa tulee joukkueen käyttöön ja toki niille henkilöille jotka ovat peleistä kiinostuneita. Loppujenlopuksi kiinnostuneita on kyllä isossa kuvassa vain kourallinen ja näistäkin osa on (säbä fanien lisäksi) pelaajien vanhempia, tuttuja, kummeja, isovanhempia, jne ... Monelle tässä hommassa kynnys on, ja tulee olemaan maksullisuus / rekisteröityminen jälleen yhteen uuteen palveluun. Jotta hommassa olisi mitään mieltä, sen pitää tuoda selkeää lisäarvoa käyttäjille verrattuna nykyratkaisuihin. Viikkokatsaus ei ole se lisäarvo mitä itse tässä potentiaalisesti näen. Tuon viikkokatsauksen voi lähettää youtubeen vaikka jo nyt. Lisäarvoa tulisi esimerkiksi siitä että kuvaussovellus, editointi, pelikello, tulostaulu, statistiikka, instant-replay, jne olisi integroituna siten, että ne olisi helppo ottaa livekuvaan ja jälkianalyysiin mukaan. Ja tämä kaikki siten ettei tarvitsisi olla mikään ohjelmistovelho softan käytössä.
 
Viestejä
30
Olen itse nyt kuvannut palveluun F1-junnujen pelin ja D2-junnujen alueloppuhuipentuman kaikki neljä peliä. Olenkin jo GameSaveriin olut yhteydessä, mahtava lisä olisi pelikello näyttöön ja kuvaajalle tieto katsojamäärästä. Nyt ei ole mitään hajua katseliko noita pelejä kukaan (F1-junnuja oli katsellut parhaimmillaan 20 katsojaa, sen sain selville kun tämän palautteen annoin).
Kuvaaminen on helppoa jne.

Mutta se katsojan rooli.. Tähän asti tosiaan ollut ilmaista katsoa, mutta tiistaina 2.4. tuli sähköpostiviesti, että palvelu muuttuu maksulliseksi keskiviikkona 3.4. Nettisivuilla lukee edelleenkin, että palvelu on toistaiseksi ilmainen ja että palvelun muuttumisesta maksulliseksi "ilmoitetaan hyvissä ajoin". Noh, olihan tuo vuorokausi ennen muuttumista melko hyvissä ajoin. :censored:

No ei siinäkään mitään, kyllähän minä salibandyn suurkuluttajana voisin junnupeleistäkin maksaa, mutta voin kertoa, että ne kummit ja mummit tuskin alkaa maksamaan. Varsinkaan, kun hinnaksi ilmoitettiin toukokuun loppuun asti 3,99e/kk ja sen jälkeen 7,99e/kk!:eek:

Ei se ole hullu joka pyytää... GameSaverin tilanne toki muuttui juuri otollisemmaksi, kun YouTubestakaan et voi enää lähettää live-kuvaa, ellei kanavallasi ole yli 1000 seuraajaa (meidän seuran junnuilla tätä kirjoittaessa 23, facessa 1011, instassa vajaa 500). En vain jaksa silti uskoa, että kovin saadaa lajin seuraajamäärää nostettua junnuissa tai alemmissa aikuisten sarjoissa noin suolaisella hinnalla. Ruutu+ maksaa kympin kuussa ja mä näen sieltä sentään salibandyn lisäksi jalkapallo ja jenkkifutistakin. Taitaa jäädä nämä videokuvauskokeilut aika lyhyeksi, valitettavasti.
 

Mahoney

Pitää nyt sanoa, että ruudusta maksan ton 8€(vai onko se kybän) ja kaupan päälle italian fudista. En ikinä maksaisi tota jostain pahimmillaan käsivaralla kuvatuista junnupeleistä...
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
732
Youtube on asettanut rajoituksen mobiililaitteilla tehtäville striimeille 1000 tilaajaan: Restrictions on live streaming - YouTube Help

Tuo on ihan ymmärrettävää, koska kertaluonteiset mobiililähetykset eivät juurikaan tue youtuben bisnestä ja niitä varmaan tulee nykyään valtavasti kaikenlaisesta - onnettomuuksista ja rikoksistakin.

Desktop (tietokone ja kamera) on edelleen rajoittamaton: Creators who have less than 1,000 subscribers will still be able to live stream through desktop and webcam.

Ja laatukin on sillä setillä hemmetin paljon parempi kuin nuo kännykkäsöherrykset pääosin ovat.

Gamesaverin maksu tarkoitti kohdallani sovelluksen uninstallointia. Morjens, jos pitää junnupeleistä maksaa ja pelkästään jakelukanavalle. Tehkää muutkin sama niin miettivät muun ansaintalogiikan siihen.

Ruutu (Sanoma) rahoittaa omien lähetystensä toteuttamista, siis tuotantoja kuvaustiimeineen ja jakeluineen. Gamesaver yrittää ottaa samansuuruisen summan kuluttajilta pelkästä striimauskanavasta.
 
Viestejä
398
Finland Floorball Boys 03 livechannel on ollut loistava palvelu ja siellä on yli 2 tuhatta tilaajaa. Onko tämän tyyliset ”koostekanavat” yksi ratkaisu? En toki tiedä kuvataanko nämä mobiilisti vai miten.
 
Viestejä
30
Finland Floorball Boys 03 livechannel on ollut loistava palvelu ja siellä on yli 2 tuhatta tilaajaa. Onko tämän tyyliset ”koostekanavat” yksi ratkaisu? En toki tiedä kuvataanko nämä mobiilisti vai miten.
Luultavasti sekä että.

Mä ymmärrän kyllä myös YouTuben puolen, melkoista sontaa sieltä on tullutkin viime vuosina. GameSaverin hintataso on kyllä päätähuimaava, harmittaa niiden nuorimpien junnujen läheisten puolesta, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikan päälle katsomaan.
 
Viestejä
18
Jos striimaa kännystä, mutta ei käytä youtube softaa niin käsittääkseni ei 1000 tilaajan rajoitetta ole. Eli esimerkiksi live:air solo ios:lle. Samalla saa tulostaulun striimin. Lisäksi voi käyttää restream palvelua, esim castr.io. Eli ei tuo 1000:n tilaajan puute ole este jos striimin kanavalle haluaa. Kännystä tulee ihan hyvää laatua, ei sitä välttämättä erota videokameralla kuvatusta.
Gamesaver maksuista samaa mieltä, liian kallista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös