Pääkallo.fi

Pääkallon kesähaastattelusarja

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,130
Pääkallon kesähaastattelut palaavat vuosien tauon jälkeen. Julkaisutapa on kuitenkin erilainen kuin aiemmin, sillä ne julkaistaan audiohaastatteluina, ei tekstimuodossa. Tätä kautta on tarkoitus tuottaa syvempää haastattelumateriaalia.

Nauhoituskalusto ei ole vielä ihan priimaa, vaikka projektia on ehditty työstää jo hyvä tovi. Tästä voi antaa palautetta ja vinkkejä, mutta tällä hetkellä on tiedossa, että jaksossa on jonkin verran ylimääräistä taustaääntä. Tällä viikolla julkaistava jakso on niin kutsutusti pilotti, ja seuraavat jaksot julkaistaan tällä tietoa vasta elokuussa.

Jaksojen puffiuutiset linkataan tähän keskusteluketjuun ja tämä ei lähtökohtaisesti ole varsinainen podcast.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,130

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,130
Toisessa kesähaastattelussa ääneen pääsee Pi Liljelund. Haastaatelussa käydään läpi salibandyn nykytilaa, haasteita ja muutenkin tulevaisuuden näkymiä.

Pelaajamäärät ovat tippuneet jo aika paljon ja MM-kisoja ei ole varaa perua, mutta miltä näyttää vuoteen 2032 ulotetun strategian osalta?

 
Viimeksi muokattu:

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,130
Pekka Ilmivalta on ollut vuoden ajan Salibandyliiton toiminnanjohtaja ja se vuosi on ollut haastava. Ilmivalta kertoo haastattelussa vuodesta, slibandyn tulevaisuudesta Suomessa ja ulkomailla sekä tietysti valottaa hiukan myös omaa menneisyyttään ennen nykyistä pestiä.

Kolmas kesähaastattelu on toistaiseksi viimeinen tämän brändin alla. Kauden aikana on tarkoitus tehdä audiohaastatteluita pelaajista ja valmentajista.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös