Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
6
Welhojen IG:n mukaan lauantaina pelasivat Welhot P16 vs Leba/Josba Kuopiossa kahdesti. Welhot voitti pelit 8-4 ja 9-4, lie millaisilla kokoonpanoilla pelailleet?
 
Viestejä
70
Welhojen IG:n mukaan lauantaina pelasivat Welhot P16 vs Leba/Josba Kuopiossa kahdesti. Welhot voitti pelit 8-4 ja 9-4, lie millaisilla kokoonpanoilla pelailleet?
Sen perusteella mitä netistä pelejä katsoin niin kolmella kentällä molemmat painoi menemään. Kyllähän welhot tässä tämän lohkon ennakkosuosikin viitan otti itselleen.
 
Viestejä
239
Uusi ikäluokka, uusi formaatti, samat pelisäännöt, voitoilla SM-sarjaan, häviöillä ei.

Kaksinkertainen alkusarja turnausmuotoisena
Peliaika 3 x 15 min tehokasta peliaikaa
Alkusarjojen 1.-2. sijoille sijoittuneet joukkueet jatkavat suoraan SM-sarjaan.
Alkusarjoissa 3.sijoittuneet joukkueet karsivat paikoista SM-sarjaan

Lohko A OLS, Happee, SPV, SB Vaasa, OFBC

Ainoa lohkoista joissa voitto on jaettu ennen pelejä. OLS ottaa kirkkaimman kruunun, Happee ja SPV taistelevat toisesta suorasta paikasta. OFBC:llä on tosin viimeisenä viikonloppuna OLS ja SB Vaasa vastassa, SPV:llä on Happee ja OLS. Mikäli pallo on sopivasti pyörinyt voidaan lokakuulla nähdä Nallisportilla yllätyksiäkin...

Lohko B O2-JKL/MuurY, LeBa/Josba, SaiPa, Welhot, Voima, Pelicans SB

O2 kesäkausi on mennyt mollivoittoisesti, Leban kokoonpano on arvoitus ja Pelikaaneja on lennellyt turbiineihin, näyttää siltä että lohkossa on aetootaekuutta. Povataan idälle menestystä ja ostetaan bussiyhtiöiden osakkeita luottamalla että Leba/Josba kairaa toisen paikan sarjaan ja jättää O2 kolmanneksi.

Lohko C Classic, Ilves, Steelers/SCU, PSS, LASB/SB Heinola Valkoinen

Tampereen derbyltä näyttää, Steelers kirittää menoa ja tarjoaa varmasti sydämentykytyksiä Mansesterin joukkueille. PSS arpaonni oli heikko, turhan kova lohko sattui kohdalle vaikka Eerikkälän marmoripalatsille toimitettiin uhrilahja.

Lohko D Koovee, Karhut Blue, TPS, SBS Wirmo/KeiKy, EräViikingit Pohjoinen

4 ehdokasta SM sarjaan sekä KooVee. ErVi P jäänee neljänneksi (?) joten kolmen kauppaa kärki. Erittäin tasainen lännen jäsenten välinen, kantaako Porilainen hulluus suoraan paikkaan? TPS oli vaisu MC peleissä vaikka finaalissa pelasikin, olisiko Wirmo sittenkin niskan päällä toisen paikan suhteen?

Lohko E Oilers NG, EräViikingit Itä, Indians, Classic 07 Black, Nokian KRP

Oilers ja Ervi jatkavat lohkosta suoraan mutta kolmannesta paikasta saadaan KRP:n ja Indiansin välinen taisto. Nokia on ostanut Eerikkälän lauteilta kulmarivistön ja pelioikeuden myöhäispeleihin, mutta riittääkö sekään silti kun vastassa on Elite-kortilliset Intiaanipäälliköt?

Lohko F SB Vantaa, FoSu, Oilers 07 musta, LASB/SB Heinola Oranssi, Blackbirds

Fosun seuraksi on tarjolla Vantaa ja LASB. Vantaalla korkean paikan leiritys sujui kullanhohtoisesti ja LASBilla oli tuomisinaan KWMC voitto. Ehkä ensi viikonloppuna SuperCupissa saadaan tarkennus voimasuhteista. Blackbirdsillä kävi hieman sama kohtalo kuin PSS.

2. Kierros

Alkusarjoissa 3.sijoittuneet joukkueet karsivat paikoista SM-sarjaan.

Joukkueet pelaavat karsinnan SM-sarjaan kahdessa lohkossa. Lohkojako on : A3, B3 ja C3 sekä D3, E3 ja F3. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja.Kummankin lohkon kaksi parasta joukkuetta selviytyy SM-sarjaan

1. Lohko A3 = Happee (?) B3 = O2 (?) C3 = Steelers/SCU
2. Lohko D3 = TPS (?) E3 = Indians (?) F3 = SB Vantaa (?)

Vaikka joukkueet eivät olisikaan yllämainitut niin 1.lohkon suosikki tulee C-lohkosta ja ennakkoon heikoimmalla penkillä on B-lohkon joukkue.

2.Lohkossa D ja F lohkon joukkueet ovat vahvoilla jatkamaan, E-lohkon joukkueella noussee tie pystyyn.

P16SM näyttää siis seuraavalta omissa papereissa

OLS, SPV, Happee, Welhot, Leba/Josba, Classic, Ilves, Steelers/SCU, Karhut, TPS, SBS Wirmo/Keiky, Oilers, ErVi Itä, Fosu, SB Vantaa, LASB/SB Heinola Oranssi
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
374
@Mansikkapohkeessa yllättävän vähän on luottoa Happeeseen. Viime vuoden C1-SM:ssä Happeen joukkueessa oli valtaosa pelaajista -06-syntyneitä.

Itse nostaisin Happeen haastamaan OLS:ia ilman muuta jos on koko rosteri käytettävissä eivätkä kehumat Heiska/Mielonen ole P18 joukkueen mukana.
 
Viestejä
239
@Mansikkapohkeessa yllättävän vähän on luottoa Happeeseen. Viime vuoden C1-SM:ssä Happeen joukkueessa oli valtaosa pelaajista -06-syntyneitä.

Itse nostaisin Happeen haastamaan OLS:ia ilman muuta jos on koko rosteri käytettävissä eivätkä kehumat Heiska/Mielonen ole P18 joukkueen mukana.
OLS on sarjan suurimpia ennakkosuosikeita joka pelasi kovalla tasolla viime vuonna C2SM sarjaa, Happee ei.
Loppujen lopuksi omissa papereissa Happeen SM-sarjaan nostin joten luottoa kai sekin on? Sarjassa on loistavia pelaajia paljon, mutta aina lisää mahtuu joten toivottavasti nähdään Jyväskylästä joukkue mukana myös tässä ikäluokassa.

Ja toki pallo on pyöreä, lisää veikkauksia mahtuu mukaan, perusteluista plussaa

Artolle terkkuja, pilkkuvirhepaholainen korjattu
 
Viestejä
6
Sbs Wirmo-TPS 7-3
Tepsillä ei oikein jakoa. Wirmolta taisi puuttua 3-4 pelajaa. Näyttää siltä että Wirmo on saamassa loistavan ykkös- ja kakkoskentän lisäksi kykenevän kolmoskentän.
 

yyz

Viestejä
383
Espoossa pelattiin viikonloppuna Oilers Super Cup, jossa P16 Eliitti -sarjassa pelasi järjestävän seuran P16 NG Blackin ja P18 Akatemian lisäksi molemmat LASB/SB Heinolan joukkueet (ilmeisesti hieman eri kokoonpanoilla kuin parisen viikkoa sitten KWMC:ssä?) sekä EräViikingit P2006 Pohjoinen.

Turnauksen voitti Oilersin P18 Akatemia, joka kaatoi finaalissa ErVin numeroin 9-6.
ErVi voitti turnauksessa kaikki oman ikäluokkansa joukkueet, mutta taipui Oilersin vanhemmille junnuille kahdesti.

Pronssin vei Oilersin P16 NG Black joka voitti LASB/SB Heinola oranssin rankuilla varsinaisen peliajan päätyttyä tasan 5-5.

Tilastoja löytyy täältä: https://oilerssupercup.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=eoilers_0004&sarja=P16&ottelut=1
 
Viestejä
7
Eilen pelattiin classic vastaa krp harjoitusottelu. Classic voitti 5-4 jatkoajalla. Pelasiko classic huonosti vai onko krp noin kova joukkue?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös