Pääkallo.fi

P16 1 divisioona 2022-23

Viestejä
29
Divari alkaa. Laitetaan oma ketju pystyyn. Laittakaa veikkauksia voima suhteista, huhuista, kommentteja otteluista, seurattavat pelaajat yms.
 
Viestejä
21
Joukkueet:

FBC Turku, Turku
Indians, Espoo
Karhut, Pori
Nibacos, Kokkola
Nokian KrP 08, Nokia
Nokian Krp, Nokia
O2JKL/MuurY, Jyväskylä
OFBC, Oulu
Oilers White, Espoo
Pelicans SB, Lahti
SB Vaasa, Vaasa
SPV, Seinäjoki
 
Viestejä
129
mitäs mietteitä tästä krp 08? onko mitään järkeä, että krpn 08 ja 07 pelaavat samaa sarjaa? pelaako krpn 08 myös oman ikänsä jotain sarjaa vai onko tämä ainut sarja?
 
Viestejä
29
Divari kausi avattu. Raportteja peleistä?
Itseäni yllätti Oilers-Krp 08 4-14
Luulin et tää 08 ei saa pistettäkään. Olin väärässä.
 
Viestejä
29
Yllätys tulos Karhut - Oilers 2-9
Odotin tulosta toisin päin.
Karhut oli täysin vastaan tulija ja vailla mahdollisuutta olisikohan parhaat ollut vanhemman ikäluokan mukana.
 
Viestejä
3
Tällä hetkellä näyttää siltä, että Indiansille ei ole hyvää vastusta koko sarjassa. Uskon, että he pystyvät voittamaan kaikki 22 peliä.
Mitä meinaat ei ole yhtään hyvää? Monta peliä vielä indiansilla edessä ja jos kattoo sarjataulukon top5 on siellä monta hyvää joukkuetta.
 
Viestejä
29
Muutama kierros divaria takana. Kärki kuusikko melko odotusten mukainen. Iloisena yllätyksena krp 08 Nokialla leivotaan tulevaisuuden porukkaa
Ihmetystä herättänyt Porin Karhut. Kymmenen tai yli päästetty lähes joka pelissä. Tainnut olla divari iso pettymys kun ei pelit kiinnosta. Vai osaako joku sanoa mikä porilaisia vaivaa.
 
Viestejä
59
Näyttäisi Indians olevan ihan omaa luokkaansa tässä sarjassa. Selkeä SM jengi, harmillisesti jäi kovasta alkulohkossa divarin puolelle. Silmään pistää myös KRP:n 08 porukka, hyvin kerännyt pisteitä vaikka jäi nollille alkulohkossa.
Molemmat samasta lohkosta. Inkkareilla jo toista kertaa peräkkäin huono tuuri lohkon kanssa. Lohkossa 4 joukkuetta, jotka kaikki olisivat kuuluneet SM sarjaan.
 
Viestejä
5
Molemmat samasta lohkosta. Inkkareilla jo toista kertaa peräkkäin huono tuuri lohkon kanssa. Lohkossa 4 joukkuetta, jotka kaikki olisivat kuuluneet SM sarjaan.
Divarin neljä parasta suoraan p17 SM-sarjaan ensi kaudeksi. Divarin 5-6 karsii SM 11-12 ensi kauden paikasta. Muistaakseni divarista mahkut vielä kevään playoffeihinkin.
 
Viestejä
21
Uskaltaisin väittää että Nokian molemmat ikäluokat pääsevät melko vaivattomasti p17sm-sarjaan, nokialla on vain liian hyviä pelaajia ja taustahenkilöitä.
Krp on todella menestynyt organisaatio kaikkien ikäluokkien kannalta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös