Pääkallo.fi

P16 2022-23

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
440
Nimimerkki @Bigreferee pysyvästi hyllylle törkeästä rasismista.

Kova tarve näkyy olevan siihen, että jatkossa koko juniorikeskustelu lakkautetaan foorumilta...
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
440
Nimimerkki @Bigreferee pysyvästi hyllylle törkeästä rasismista.
Ensimmäistä kertaa foorumin viisivuotisessa historiassa olemme olleet yhteydessä viestin kirjoittaneen henkilön seuran johtoon kirjoituksen johdosta.

Kannattaa pysähtyä ja miettiä hetki mitä tänne kirjoittaa ennen kuin viestinsä esille laittaa.
 

JET

Viestejä
42
Voivoi, ymmärrän, että tiukka finaalisarja aiheuttaa tunteiden kuohuntaa, mutta yritetään pliis pitää keskustelu asiallisena. Varmasti monella olisi järkevää sanottavaa ikäluokan playoffeista/finaaleista, mutta muutamien nimimerkkien takia tämäKIN ketju on ollut suljettuna.

Eilisestä finaalista: finaali oli edellisten otteluiden tapaan tiukka ja molemmilla oli omat etsikkoaikansa. Jännitys näki välillä pelissä epäkypsinä ratkaisuina, mutta tämä on ymmärrettävää, kun ko. pojat olivat ensinmäistä kertaa pelaamassa SM-kullasta.

Tuomareista voidaan olla montaa mieltä, mutta ei kumpikaan joukkue saanut heistä selkeää hyötyä/haittaa.

Hieno sarja, jossa EräViikingit oli tällä kertaa tehokkaampi ja vei kirkkaimmat mitalit.
 
Viestejä
11
Onnittelut mitali triolle!!!

Etenkin ErVin mestaruus tuli hieman puun takaa, eikä monikaan täällä etenkään runkosarjan näytöillä olisi heitä mestareiksi veikannut. Mestaruuteen pitää kuitenkin aina kyetä kehittymään joukkueena ja tässä ErVin tie oli vertaansa vailla. Pelaajien laadun leveys koko joukkueena oli iso vahvuus. Onnea ErVi!!!

Steelers oli odotetun vahva ja omissa veikkauksissa suurin mestari suosikki välittämättä runkosarjan pienistä notkahduksista. Tämä nippu ollut kuitenkin selkeästi Suomen paras joukkue F-junnu ikäluokasta asti. Oli kuitenkin ajan kysymys milloin tämäkin aikakausi päättyi ja ikäluokkaan saatiin uusi referenssi.

BBU oli tasaisen kova koko kauden, eikä pronssikaan yllätys ollut.

SaiPan runkosarjan menestys oli ainakin osalle yllätys, mutta täysin ansaittu. Joukkue ymmärsi puolustuspelaamisen merkityksen, joka näkyi mm. poikkeuksellisena maalisuhteella koko sarjaan nähden. Mielenkiinnolla odotan mihin tämä joukkue ensivuonna kehittyy.
 
Viestejä
11
Vauhdikkaita pelejä oikeastaan kaikki pleijarit mitä tuli seurattua ja isossa osassa pelejä myös tapahtui pelien sisällä yllättäviä muutoksia. Sama oikeastaan oli jo runkosarjassa. Junnupelien plussa on kyllä se, että tapahtumia riittää. Monessa pelissä myös tuli esiin se, että kun jaksaa yrittää ja yrittää, niin usein se palkkio sitten pelin lopussa tulee.

Toivottavasti kaikista P16-sarjan joukkuieista mahdollisimman moni poika jaksaa jatkaa lajin parissa ja tulevan sarjan kannalta myös toivoo, että joukkueista ei hirveäsi vuoda poikia ylempiin ikäluokkiin. Tuo vuotaminen kun voi etenkin pienempien seurojen kohdalla tehdä sarjassa pelaamisen hankalaksi ja se olisi sääli.

Hyvä pojat! ja ehkä on kaikkien sarjassa pelanneiden hyvä muistaa, että aika harva sitä koskaan pelaa minkään lajin SM-sarjassa eli oli sijoitus mikä tahansa, niin kyllä sitä kannattaa itseä ja kaveria vähän selkään taputella.
 
Viestejä
59
Mielestäni loppuottelut olivat parasta mahdollista mainosta salibandylle. Pelit olivat erittäin kovatempoisia ja fyysisiä. Aivan eri tasolla kuin aiemmat pelit. Ja olivat erittäin tasaisia. Kun kolmen pelin jälkeen maaliero on +1 voittajalle, niin ei tasaisempaa voi olla. Steelers vähän vahvempi fyysisesti, mutta Ervi viimeisteli tehokkaammin. Yhtään peliä ei maalivahdit ratkaisseet. Varmasti kevään parhaat joukkueet kaukalossa näissä peleissä. Aiemmin joku sanoi, että Steelers - BBU olisi ollut oikea loppuottelu. EI OLLUT ja hyvä niin.
Yleisöä oli todella hyvin peleissä (510 - 750 hlö / peli) ja kannustivat omiaan kiitettävästi. Mielestäni silläkään osa-alueella ei tullut ylilyöntejä.
Tällä kertaa kääntyi Erville, mutta olis voinut päättyä kummallekin.

Onnea kaikille mitalisteille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös