Pääkallo.fi

P16 maajoukkueleiri valinnat

Viestejä
2
P16 pojista valittiin maajoukkoeleirille 30 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia pirkanmaa/kanta-häme alueelta. onko huhuja ketä ois valittu?
 
Viestejä
92
Ei maajoukkuetie leireistä ole ikinä tietoa pelaajista. Voisi kyllä olla. P16 on maajoukkuetieleiri. Pirkanmaa/kanta-häme: classic, ilves, steelers, nokia?
 

#99

Viestejä
4
Leirille valittu 10-12 alueellista united joukkuetta, eli jos yleistetään niin 4-5 pelaajaa jokaisesta P16 vk jengistä sekä yksittäisiä muualla pelaavista 06 pojista, yhteenä n. 170-200 pelaajaa.
Seuraava leiri tammikuussa johon valitaan n. 100 pelaajaa.
Nimilistat voidaan mielestäni julkaista sitten kun pelaajamäärä on alle 60.
 
Viestejä
4,829
On tämä mielenkiintoinen lähestymistapa, että otetaan joku viitisen sataa pelaajaa ikäluokasta ja siitä lähdetään karsimaan sitten.
 

yyz

Viestejä
356
Olenko ainoa, joka näkee tässä vähän sellaista mittasuhdeongelmaa?
Todennäköisesti olet.

Tässä vaiheessa on vain hyvä, että annetaan valmennukselle mahdollisuus katsastaa mahdollisimman monta pelaajaa ennenkuin aletaan karsinaan jyviä akanoista. Puhumattakaan siitä, kuinka motivoivaa ja opettavaista tällaiset tapahtumat ovat pelaajille itselleen; tutustuvat toisiinsa ja samalla näkevät missä menevät suhteessa muihin saman ikäluokan pelaajiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös