Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
17
Olisin odottanut Ervi ak:lta paljon enemmän tässä kamppailussa ei mitään jakoa tepesiä vastaan. Omaan mieleen tepes yllättävän hyvä, en olisi uskonut näin hyvää tepesiltä,mutta onnittelut sinne!
Katselin myös itse peliä ja pakko kyllä sanoa että ervillä ei ollut palakaan. Tps opetti stadilaisille miten salibandyä pelataan. Maalivahtipeli meni 100-0 tepsille.
 

yyz

Viestejä
636
Ei riitä pelaajat tähän ideaan.
Tämä on aika mielenkiintoinen asia.
Sarjakokoonpanoja selaamalla selviää, että esim. Oilersin ja EräViikinien P17-P22 ikäkuokien sarjakokoonpanoon merkittyjen pelaajien lukumäärät ovat lähestulkoon samat: Oilers 61 pelaaja, ErVi 65 pelaajaa.
Ikäluokittain määrät ovat seuraavat:

2001
Oilers: 3
ErVi: 2

2002
Oilers: 9
ErVi: 4

2003
Oilers: 5
ErVi: 4

2004
Oilers: 11
ErVi: 10

2005
Oilers: 9
ErVi: 19

2006
Oilers: 16
ErVi: 21

2007
Oilers: 8
ErVi: 5

Suurin ero on siis 2005 syntyneissä, jotka uskon yleisesti muodostavan valtaosan eri seurojen P19 pelaajista(?).
Tästä johtuen on Oilers joutunut peluuttamaan P17 pelaajia myös paljon P19 peleissä ja sillä on totta kai vaikutuksensa molempien ikäluokkien tuloksiin.
Varsinkin, kun otetaan huomioon, että -06 syntyneistä monet kärkipelaajat vaihtoivat viime kaudesta maisemaa.
 
Viestejä
7,206
Onko artolla tietoa milloin olisi viimeksi joku oilersin juniori edustusjoukkue ollut ulkona sm-sarjasta?
Jos heitän, että 2015, niin ollaan aika lähellä.

2014-15 PBSM nyt ainakin. Joo, lukitaan tuo.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3
Oli kyllä pieni yllätys tuo oilers ng:een vai mikä se oli putoaminen divariin. Mut eipä siinä jossiteltavaa jäänyt
Tulos ei valehtele eli se ratkaiseva erä olisi pitänyt voittaa eikä hävitä maalilla. Jossiteltavaahan tietty aina jää eli jos Inkkareita vastaan pelatussa ekassa pelissä olisi ollut malttia pitää pallo vastustajan päädyssä 1min eikä lähteä hakemaan vielä yhtä maalia niin pelistä 2 pistettä enemmän ja sarjataulukon 5 tila tai jos siinä olisi tyhjiin ollut haluja tehdä kun paikat oli. Tasonmittauspelit vältetty yms. Onnittelut Lasbille 👍
 
Viestejä
1,224
Jos heitän, että 2015, niin ollaan aika lähellä.

2014-15 PBSM nyt ainakin. Joo, lukitaan tuo.
Vastavuoroisesti LASBlla taitaa olla poikajoukkue (P19 alemmassa) SM-sarjassa nyt kaikissa ikäluokissa ensimmäistä kertaa. Pelaajia taatusti niukemmin kun Oilersissa eikä P17 joukkueessa ole tietääkseni kirjoilla ainuttakaan maalivahtia.
 
Lasb yllättää vielä monet, oli sen näköistä peliä tänään Lahes et oksat pois 💪
Voi hyvinkin yllättää. Haasteena Lasbin tällä ikäluokalla on minusta ollut epätasainen suorittaminen. Jo viime syksynä olivat jatkokarsinnassa ihan hilkulla sm-sarjaan pääsyssä vaikka vastassa oli Ervi Itä ja Wirmo. Välillä taas ovat olleet vaikeuksissa divarin häntäpäänkin kanssa. Potentiaalia on kyllä, mutta hyvän ja huonon päivän ero on turhan suuri.
Onnittelut sarjapaikasta ja tsemppiä kevääseen!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös