Pääkallo.fi

P18 1. Divisioona 2021-2022

Viestejä
9
Annetaan taas näkökulmaa raitapaidan alta. Omasta mielestä ei minkäänlaatuinen epäurheilijamaisuus kuulu lajiin. Pelin aikana keskisormen näytöstä tulee antaa vähintää 2+10min epäurheilijamaisesta käytöksestä, eikä PR3 Törkeästä huonosta käytöksestä väärä tuomio ole. Tottakai PR1 jatkuvasta tai toistuvasta epäurheilijamaisesta käytöksestä on mahdollinen, mutta siinä on tuo toistuvuuden tai jatkuvuuden vaatimus.

Ei ole mielestäni mikään selitys, että kun kentällä kuiskitaan ikäviä asioita tai Interneetissä aina paha olo tulee sieluun, että miksi ihmiset eivät voisi kokea keskisormen näyttöä pahana asiana. Epäurheilijamaisuuksia tulisi kitkeä pois ja varsinkin niissä sarjoissa, joissa ollaan vielä iässä, kun on mahdollista oppiakkin jotain. Valitettavasti meni tossa tilanteessa nyt dumarilta täysin ohi.
 
Viestejä
9
Tuomarit eivät toki kaikkea näe/kuule, mutta näissä onkin vastuu seuralla. Se kulttuuri ja ottelutapahtuman arvostaminen lähtee seuran arvoista ja valmentajista. Onneksi nykyään valtaosa joukkueista on hyvällä tiellä näiden ilmiöiden suhteen.

Ja kyllä näin on. Pahimpia seuroja on vihdoin alettu liiton toimesta saada kuriin. Alueella, jossa vaikutan, tunnettiin aiemmin seura, jonka kanssa oli aina ongelmia. Nyt ovat todella asiallisia. Sieltä on selvästi annettu liiton päästä runtua, että "NYT PRKL". Harmi vain,että kun toisesta päästiin eroon, yllättäen toisessa seurassa alkoi nostaa päätään vastaava kulttuuri. Näitä vain pitää viedä eteenpäin, koska muuten se ei lopu

Nuo valkut kun eivät tajua, miten suuri auktoriteettiasema ovat- kyllä, yhä P18-ikäisissäkin- joukkueen pelaajiin. Jos toimintakulttuuri on vastustajalle päänaukomista, vittuilua ja asiatonta huutelua, kyllä se tarttuu pelaajiin. Efekti on vielä suurempi pienemmissä ikäluokissa.
 
Viestejä
7
Viikonloppuna taas tarjolla paljon pelejä, joista minulle mielenkiintoisin kyllä stadin derby, joka pelataan sunnuntaina. Kyseessä siis Ervi - M-Team, joka päättyi viimeksi Ervin lukemiin 7-4. Mitkä ovat ihmisten mietteet tulevasta pelistä, kun viimeksi Ervillä kuuluisa vahvistus Daniel Vuori oli mukana joka takoi 0+3, mutta viikonloppuna hän ei taida löytää pelipaikalle kun on käynyt jo SM-sarjan peleissä. Mitenköhän tämän viikonlopun ottelussa käy?
 
Viestejä
57
Tulosveikkaukset

Tiikerit 5 - SB Vaasa 4
M-Team 7 - O2-JKL 5
Steelers 4 - SPV 8

Tiikerit 4 - SPV 9
Indians 6 - Pirkat 3
Steelers 7 - SB Vaasa 2
EV Akatemia 4 - M-Team 10
Stars 4 - O2-JKL 10
Saipa 7 - KV 4
 
Viestejä
50
Mielipiteitä viikonlopun peleistä?
M- team ainakin vaikeahko viikonloppu.
Sb Vaasa näyttää jatkavan kauden trendiä.
Steelersillä oletettavasti saunailta ylikävelyn jälkeen.
Stars jatkoi maalintekokilpailujaan.
O2 hieman munaton.
Indiansin tähtipelaajilla oletettavasti rajuja selkäkipuja.
Pirkat olivat pelillä.
Spv ...
Saipan joukkue loikoilee lämpimien vilttien alla.
Saipa- Koovee: katsoiko joku todella matsin?!
Ja Tiikereistä en keksi sanottavaa.
Heiluiko merkit jälleen Ervin kamppailussa?
 
Viestejä
59
Mielipiteitä viikonlopun peleistä?

Tasaista on. No, monella jengillä puuttui pelaajia, joten maalierojakin saatiin lauantaina aikaiseksi, mutta muuten melko tasaista. Sellainen huomio tähän että vain Ervi pystyi voittamaan sarjataulukossa yläpuolellaan olevan joukkueen. Eli tasaisuudestaan huolimatta alkaa niitä erojakin tulla.

Muutamia peleja katsoin, oli vauhtia ja tuli paljon maaleja. Hyvää salibandyviihedettä kuten pitääkin. Äkkinäkemältä reiluja pelejä ilman ylilyöntejä. Toivottavasti sarjat pelataan loppuun niin nähdään, miten divarikärki pärjää SM-tasolla.
 
Viestejä
59
Mitäs mieltä tyypit on maalivahdeista tässä sarjassa, nyt kun on pelattu jo aika paljon otteluita.

Varsinaisesti en ole maalivahteja tarkkaillut mutta yleisesti ottaen hyviä ovat. Sen sijaan olen huomannut, että paljon maaleja päästävät joukkueet voivat pelata 'hyökkäys edellä' -mentaliteetillä jolloin puolustukseen eivät hyökkääjät hyvin ennätä. Sitten on nämä selkärangan katkeamiset, jossa jengi lopettaa pelaamisen ja maaleja tulee paljon. Melko harvoin on maalivahtien vika päästetyissä maaleissa, enemmänkin syy on viisikkopuolustamisen unohtuminen. Tai ihan osaamattomuus.
 
Viestejä
57
Uskotteko että joku vielä haastaa pudotuspeliviivan alapuolelta? Alkaa olla ero jo aika iso kutossijalta seuraaviin jengeihin. Veikkaan itse Indiansin haastavan ja ehkä Tiikerit voi jos saisi hyvät pelinsä käännettyä voitoiksi. Stars liian ailahteleva.

Top 6 omasta mielestä vielä sisäisesti ihan auki ja sieltä voi hyvi myös o2 pudota alemmas.
 
Viestejä
4
Mitäs mieltä tyypit on maalivahdeista tässä sarjassa, nyt kun on pelattu jo aika paljon otteluita.
Tosi tasaisia ollut kyllä tässä sarjassa, etenkin kärkipäässä. Itelle silmiin pistänyt kaksi nimeä Steelersin Painilainen ja O2 Venäläinen. Venäläisellä ei tosin yhtä paljon pelejä ole, mutta on taitanut kaikki pelit ottaa sarjan kärkikamppailuissa. Todella varmaa ja vakuuttavaa tekemistä ja tuloksena 5 pelistä 5 voittoa.
 
Viestejä
57
Viikonlopun peleistä sen verran että

Vaasalta upeat 6 pistettä joku taisi sanoakkin että he vielä nousee sarjassa.

Indians hieno taistelu Speveä vastaan 9 kenttäpelaajalla.

SPV olisi ehkä pitänyt napata 6 pistettä indians koronan kurittamalla kokoonpanolla.

Stars alkaa tappioputki kasvaa suureksi ja playoffit kaukana.

Alkaako nyt olla jo ilmiselvää ketkä on pudotuspeleissä🧐
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös