Pääkallo.fi

P19 SM-sarja 2022-2023

Viestejä
65
Kyllähän Wirmo ennakkosuosikki on ottelusarjassa, mutta väittäisin, että Josba jäljelläolevista joukkueista se, joka voi yllättää mestarisuosikin. Josba myös ainoa jäljellä olevista joukkueista, joka voittanut Wirmon jatkosarjassa. Totta toki että tuolloin ei tainut olla kaikki avainpelaajat Wirmolla pelillä.

Pallonhallintajoukkueet ja hitaasti organisoituja hyökkäyksiä tuottavat joukkueet ovat perinteisesti olleet pulassa Wirmoa vastaan. Nyt pelillä on kaksi joukkuetta, jotka kääntävät peliä hyvin ja kykenevät nopeista hyökkäyksistä viimeistelemään myös poikkeavan hyvällä prosentilla. Tahtoa Joensuussa löytyy varmasti. Sen koki jo OLS, mutta onko riittävästi malttia?

Classic ja Ervi on kyllä ympäripyöreä ottelusarja. Molempien joukkueiden pelaajia kaivattaisiin varmasti sekä P22 ja P19 ottelusarjassa. Sillä ei ole mitään merkitystä missä kukakin pelaa. Parempi menee tästäkin jatkoon.

Tsemppiä kaikille. Toivotaan hyviä pelejä ja mahdollisimman vähän ylilyöntejä kaukalossa sekä katsomossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös