Pääkallo.fi

P19 SM-sarja 2022-2023

Viestejä
21
Muuten hyvä,mutta juniorisalibandyssä ei saa käyttää mitään videotarkastusmahdollisuuksia pelin sisällä. Vaikka tuomarit toteasivat kun taululla näkyy, että pallo menee sivuverkosta maaliin ei he voivat sitä sen perusteella hylätä. Pääsarjatasoilla on mahdollisuus videotarkastukseen,juniorisalibandyssä ja alasarjoissa ei.
Eikä edes kaikissa pääsarjoissa, ainoastaan miesten liigassa. Ei siis edes miesten divarissa tai naisten liigassa. Ja mitä olen toistaiseksi ymmärtänyt niin ensi kaudella sama tilanne.
 
Viestejä
152
Suomen parhaasta salibandyhallista ei löydy ehjiä maaleja ja ilmeisesti se tuomarien verkkojen kokeilukaan ei ole mennyt ihan putkeen ja sitten vielä tuomareilta jää näkemättä tämä verkon läpi mennyt muka maali.
No onneksi oli vierasjoukkueen tekemä maali ja Passo voi lippu- ja suoratoistorahoilla ostamaan paikalliselta Clasulta pussin nippusiteitä, niin saadaan ehkä maalit, joissa ei mene pallot verkosta läpi.
 
Viestejä
144
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
niin se wirmo vaan sulaa aina tärkeimmillä hetkillä. halusin sen kuulla tai ei syy on tuo asenne ja ylimielisyys. ihan oikein että mestaruutta ei näytä tulevan!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös