Pääkallo.fi

P21 SM-sarja 2021-2022

yyz

Viestejä
463
Jos nämä olisivat paras seitsemästä sarjoja niin silloin laskisin ErVille etua siitä, että on voittanut molemmat sarjat häviämättä otteluakaan. Sillä ei mielestäni ole suurta eroa, että onko joukkueella alla 10 vai 6 peliä finaaleihin tultaessa, mutta sillä olisi, jos suhde olisikin 8 peliä vs. 14.
Yleisesti ottaen olet mielestäni oikeassa, mutta nyt kannattaa ottaa huomioon, että vaikka Indiansin pelitapa onkin erittäin taloudellinen, niin he ovat pelanneet varsin vahvasti kahdella kentällä ja kuormittaneet tiettyjä pelaajia suhteellisen rankasti (YV/AV jne.), kun taas ErVi on pyörittänyt peliään käytännössää koko pleijarit tasaisella kolmen kentän peluutuksella.

Ei eroja varmastikaan alkuun ole juurikaan havaittavissa, mutta mitä pidemmälle sarja etenee ja varsinkin, jos ErVi saa pidettyä pelin temmon ylhäällä eikä anna Indiansin määrätä pelin vauhtia uskon, että pelatut minuutit alkavat näkyä eniten pelanneiden suorituksissa.
 
Viestejä
5,624
Äkkisltään mietittynä Oilers ei kuuteen viimeiseen otteluun voittanut varsinaisella peliajalla yhtään.
 
Viestejä
7
Tänään Oilersilla kaksi erää hyvää, sitten loppui kisakunto, voitontahto tai taito kalkkiviivoilla. Ensi kauteen.
Classicilla oli myös suuri täsmäase nimeltään Alpo Laitila, joka kerkesi joka paikkaan kaikissa ketjuissa. Välillä tuntui, että lainasi välillä palloa kaverille sekunnin ajaksi, ja sitten taas pyöritti. Classicin ketjumuutokset ja peluutukset puri. Ja valitettavasti Oilersilta puuttui pari tärkeää pakkia, ja Määttänenkin joutui jättämään pelin kesken. Onnea Clasulle.
 
Viestejä
100
Ensin näytti että Oilersin liigaykkönen nappaa ronssit Espooseen, mutta Clasun liigaukot olivat Oilersin liigaukkoja parempia ja käänsivät pelin lempääläisille pelimiesten kympillä ja jatkoerässä.

Finaalissa Inkkaritkin pyristeli mukana, mutta kävi vähän kuin Oilersille välierissä että Ojala oli parempi kuin Jokisalo ja Lund oli parempi kuin Junnila. Kaksi maalia eroa sählypelissä ei ole paljon, mutta minun silmissäni Inkkarit ei kuitenkaan ollut kovin lähellä voittoa.
 
Viestejä
24
Ervi hoiti ekan finaalipelin kunnialla. Ykköskenttä Ervillä selvästi parempi kuin Inkkareilla, muut kentät tasan. Ervi liikutti palloa hyvin, Inkkari olivat yllättävän passiivisia ja pakkien avauspeli lähti liian usein seisovilta jaloilta. Ervillä hyvä paketti kasassa. Tuomareilta erityisen epätasainen esitys tänään.
 
Viestejä
5,624
Oilers pelasi mitalipeleissä neljä minuuttia ylivoimaa. Vieraspeleissä ei sekuntiakaan, vaikka välillä oli ambulanssia paikalla ja vastustajan tekemisiä selviteltiin kurinpidossa.

Nämä siis ihan puolueettomina faktoina.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
12
Oilers pelasi mitalipeleissä neljä minuuttia ylivoimaa. Vieraspeleissä ei sekuntiakaan, vaikka välillä oli ambulanssia paikalla ja vastustajan tekemisiä selviteltiin kurinpidossa.

Nämä siis ihan puolueettomina faktoina.
Oli kuinka oli…..oilers oli vain huono pudotus peleissä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös