Pääkallo.fi

Palautetta ja keskustelua Pääkallon uutisista ja artikkeleista

Viestejä
8,041
Hyvä juttu. Lisää tämmöisiä!
 
Viestejä
44
”FBC Turku ja Rauman SalBa kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turun Kupittaan palloiluhallissa. SalBa vei voiton jatkoajalla maalein 4-3.
Ottelun hahmo oli SalBan Joni Peltola, joka oli mukana jokaisessa maalissa tehopistein 2+2. Jatkoajalla syntyneen voittomaalin iski Joona” näköjään Raumalla ja Turussa pelataan liigaa
 
Viestejä
8
Tuota tuota. Mites tää teidän tilastohässäkkä, noista laukomisista. Onko selkeetä luettavaa? Täytyy laittaa omaan exeliin ilmeisesti?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Viestejä
4
Nehän voisi heittää vaikka kuvaksi ennen julkaisua niin saisi sarakkeet kohdalleen myös uutiseen.

Tämä.

Helpottaisi äärettömän paljon lukemista ja havainnoimista, nyt jäi sinällään mielenkiintoinen asia itseltä kokonaan lukematta..

Jos kuva ei ole vaihtoehto, voisiko jatkossa edes asetella tekstin väljemmin?
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,710
Näitä tuskin tulee kovin usein, mutta jos joskus taas, niin katsotaan sitten mielekkäin tapa asetella. Kuvissakin omat ongelmansa.
 

Jussi Koivunen

Koovee Salibandyn valmennusmuutoksista kertovan uutisen kuvituskuvassa on naisten joukkueen päävalmentaja Kari Lehtisalo, eikä valmennuksesta sivuun siirtynyt Juha Kurki. Kuvateksti antaa olettaa toisin.
 

Mahoney

Onko Ruotsin valmentaja oikeasti sanonut, "tehottomuus maalipaikoissa ei ollut riittävää" :). Eli olisi halunnut hävitä enemmän. Viittaan siis uusimpaan mmfiasko uutiseen.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös