Pääkallo.fi

Prahan EFT-turnaus 18.-20.10.

Turnauksen voittaa?

 • Suomi

  Ääniä: 3 23.1%
 • Ruotsi

  Ääniä: 9 69.2%
 • Sveitsi

  Ääniä: 0 0.0%
 • Tshekki

  Ääniä: 1 7.7%

 • Äänestäjiä
  13
 • Poll closed .

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,736
Suomen naisten maajoukkue pelaa Prahan EFT:ssä 18.-20.10.

Pe 18.10. klo 20.00 Tshekki–Suomi
La 19.10. klo 20.00 Suomi–Ruotsi
Su 20.10. klo 15.30 Sveitsi–Suomi
 
Viestejä
52
Tälläin nopealla tsekkauksella 26.9. foorumille on viimeksi tullut naissalibandyä koskeva viesti jos lähettäjäksi ei lasketa Joel Siltasta/Pääkalloa. Tähän mukaan luettuna viikottaiset otteluseurantaketjut joihin ei ole kommentoinut kukaan koko kaudella.

Hyvin tuntuis kiinnostavan naissähly tällä foorumilla näin MM-kisojen alla. Niin ja sitä piti joidenkin mukaan lisää saada striimeihin vai miten se oli?
 
Viestejä
5
Kommentointiko sen kiinnostavuuden määrittelee? Itseäni kiinnostaa kovasti naissalibandy ja seuraan sitä tiiviisti, tiiviimmin, kuin miesten. Keskustelen kuitenkin asioista ihmisten kanssa kasvotusten, en juurikaan keskustelupalstoilla. Tyttöpuolen keskustelu oli todella vilkasta vuosia tyttösälibandyn omalla keskustelupalstalla. Kunnes se hetkellisesti suljettiin keskustelun mentyä överiksi. Naisten puolella ei keskustelua kyllä juurikaan ole. Olisiko yksi syy siinä, että huippukärki on toistaiseksi niin kapea, ettei valinnatkaan herätä kovin suurta keskustelua. Miesten salibandy kiinnostaa huomattavasti enemmän ihmisiä ja sitä en kiistä, mutta se ei saisi poissulkea sitä, etteikö naisista tarvittaisi meille naispuolen tosifaneille juttuja, lähetyksiä ym. Toivottavasti naistenkin peleissä nähdään joskus suuria katsojamääriä.
 
Viestejä
151
Hyvin tuntuis kiinnostavan naissähly tällä foorumilla näin MM-kisojen alla. Niin ja sitä piti joidenkin mukaan lisää saada striimeihin vai miten se oli?
Jos kerta tämän palstan kirjoitusten määrälle laitetaan näin suuri merkitys, niin tälläin nopealla tsekkauksella aloin miettimään miten suuren painoarvon laitan nimimerkille jolla on tänne kokonaista 27 kappaletta viestejä kirjoitettuna...

Ja mitä tulee tuohon "mukaan lisää saada striimeihin", niin edelleenkin perään kuulutan sisälukutaidon suhteen ja ennen kaikkea perusteluihin missä puhuin mm valtion yhtiön toiminnasta ja nk yhteiskuntavastuusta. Mutta tästä voi jatkaaa asianmukaisessa ketjussa missä tätä käsiteltiin.

Yksi syy miksi tänne kirjoiteta mm naisten liigasta on siinä, että me - jotka olemme kiinnostuneita naissäbästä - olemme yleensä myös toiminnassa mukana, niin on vaikeaa kirjoittaa viestejä samalla säilyttäen tietyn internetanonyymiteetin. (Unohtamatta sitä miten kynnystä nostaa tälläkin palstakin tehtyjä öyhötys- yms muista hyökkäyksiä henkilöä kohtaan.)
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös