Pääkallo.fi

Pudotuspeleissä eri säännöt?

Viestejä
19
Tästä on ollut jo puhetta aikaisemminkin. Kaikki lajia ymmärtävät varmasti näkevät, että erotuomaritoiminnassa on paljon parantamisen varaa.

Laji on kehittynyt viime vuosien sisällä nopeammaksi ja fyysisemmäksi. Kaikkien harmiksi tuomaritoiminta ei ole pysynyt kehityksessä mukana.

Pudotuspeleissä ovat jäljellä kaikkein nopeimmat ja fyysisimmät joukkueet. Pelin tempo on pari pykälää runkosarjapelejä ronskimpaa, jolloin oikeudenjakajat eivät valitettavasti saa tuomioita kohdilleen ja peli lähtee nopeasti lapasesta. Tuomioissa nähdään jatkuvasti tolppalaukauksia ja jopa räikeitä ylilyöntejä..

Säännöt eivät pudotuspeleissä muutu. Pääkontaktista tulee 5 min, mailan painamisesta tai nostamisesta jäähy, mailaanlyönnistä vapari ym./jne./ja näin...

Kauden jälkeen tulee ehdottomasti nostaa kissa pöydälle ja pistää tuulemaan. Onko syytä rempata erotuomarikoulutus/tarkkailu uusiksi..? Räikeistä virheistä tulisi olla tilivelvollisia, niin tuomarit, kuin tarkkailijat.. nyt mikään ei muutu, ei edes pohjanoteerausten jälkeen Nykymenolla laji kärsii.

Tuleeko asiaan ikinä muutosta..? se jää nähtäväksi.. (drops the mic)
 
Viestejä
38
Ainakin eilinen kaksikko tampereella oli täysi farssi. Veikkaus Tv:n välityksellä kun katseli, niin olivat ihan kujalla koko ottelun.
 
Viestejä
128
SPV-Ervi tilanteesta näytetään vain loppu - aika tarkoitushakuinen video. Näyttämättä jää se, että Myllymäki kaadetaan ensin maahan. Jäähyn viheltämisen tai viheltämättä jättämisen jätän tuomareille - mutta Pääkallo näyttäkää koko tilanne eikä mitään osatotuuksia.
 
Viestejä
46
Kaikki ottelun osapuolet mukaan lukien otteluvalvoja saavat tehdä mistä tahansa tilanteesta ilmoituksen rikkomuksesta, mutta erikseen ei ole määrätty, että automaattisesti kuuluisi tehdä.
Sitten lisäksi on nimetty jotain liiton/liigan herroja, jotka voi omasta aloitteestaan ottaa minkä tahansa tilanteen käsittelyyn vaikkapa mediassa näkyvän videon perusteella. Tähän varmaan kynnys on todella korkea.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös