Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja LNM-Loviisan Tor

Välieriin etenee?

  • LNM

    Ääniä: 19 55.9%
  • Loviisan Tor?

    Ääniä: 15 44.1%

  • Äänestäjiä
    34
#2
Taitaa LNM viedä voiton, ellei ihmeitä tapahdu Salmisen päässä ja Torin pelissä. Jo Torin sunnuntain jatkoajalle meno osoitti heikon taktisen ajattelun ja pään kestävyyden tiukassa paikassa. Pitkä välimatka ei varmaan osaltaan helpota kummankaan joukkueen tilannetta.
 
#3
Onko lauantaina kamppaluista tai muista divarin puolieräpareista tulossa streameja? Komppaan ihmetteliä, että pelin pitää parantua aiemmista otteluista, mutta jos ketjut toimivat paremmin niin kaikki on mahdollista tänä keväänä.
 
#5
Torin mestaruusjuna ajoi voimalla seinään, joka oli LNM. Veturimiesten veturimies Salminen uskoi jääräpäisesti huonoihin valintoihinsa ja tulos oli ulos... Sekavat kokeilut seurasivat toisiaan; pelaajien kemioita, roolituksia tai vahvuuksia ei kokoonpanoissa huomioitu - kentälliset eivät vakiintuneet kauden aikana. Salminen selitteli viimeisessäkin lehditötilaisuudessa kokoonpanojen vaihtuvuutta pelaajien levon tarpeella ja loukkaantumisille, mikä ei pidä ottelupöytäkirjojen perusteella paikkaansa. Ainostaan Malbergin poissaola sentterin paikalta oli menetys. Ainakin seitsemän pelaajaa kävi kokeilemassa pelin vaativimmalla pelipaikalla, mutta vain Hietalan ja Könösen esitystä voidaan pitää tyydyttävänä. Hietala joutui pelaamaan myös pakkina - miksi? Ja Könönen oli toki tehokkaampi laidassa. Joukkueen kasaamisessa ennen kautta tähän olisi voitu vaikuttaa... Ylivoimapelikin olisi voitu koota luottaen pelaajien vahvuuksiin, mutta Salminen oli valinnut yhden kuvion, jota toteutettiin. Sitä kuviota kävi kokeilemassa ainakin kerran neljän pakin versio! Kuvio oli joukkueelle huono; pelaajien vahvuudet eivät tukeneet sen suorittamista. LNM kiitti lisäksi varmasti viimeisen kotipelin aloittavan maalivahdin valinnasta. Pari kentällistä pelaajia oli erittäin hyviä; mutta parhaassa / tehokkaimmassa kokoonpanossaan Tor pelasi vain satunnaisesti, ehkä yhteensä viiden - seitsemän erän verran, kun kaverille oli ensin annettu eteen pari, kolme maalia. Kokoonpanoa ei löydy suoraa pöytäkirjoista, mutta nähty pelaamassa ja on poimittavista tehotilastoista. Pelaajat pelaavat, mutta valmentajan pitää pystyä valinnoillaan ja taktisella osaamisellaan auttamaan joukkuetta. Muilla joukkueilla näytti olevan aina tiimi valmentamassa; olisiko seurajohdolla tästä opittavaa. Yhdessä olemme vahvempia. Kotiedun menettäminen oli tyhmien valintojen seurausta. Liiga oli mahdollinen, mutta todennäköisesti Tor-juna särkyi ja sitä ei ehkä voida tai ennätetä korjata tuleville vuosille.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.