Pääkallo.fi

Saksan Cupin Lopputurnaus 4.-6.3.2022

Viestejä
63
Meillä on täällä Saksassa tulossa tuo Saksan Cupin lopputurnaus piakkoin jossa otetaan mittaa 4 joukkueen kesken paremmuudesta. Suomalaisiakin on tulessa pilvin pimein.
Samana viikonloppuna pelataan Berliinissä niin naisten kuin miesten ottelut eli 6 ottelua odotettavissa kun Lauantaina on välierät joista voittajat sitten tapaavat sunnuntain finaalissa.

Otteluohjelma on:

LAUANTAI
=========

11.45 - 13.45 Naiset ETV Lady Piranhhas Hamburg - MFBC Leipzig Grimma
14.30 - 16.30 Naiset SSF Dragons Bonn - UHC Weißenfels
17.15 - 19.15 Miehet UHC Weißenfels - ETV Piranhhas Hamburg
20.00 - 22.00 Miehet Berlin Rockets - DJK Holzbüttgen

SUNNUNTAI
==========
11.30 - 12.15 Vammais-salibandyottelu
13.00 - 15.00 Naisten Loppuottelu
16.00 - 18.00 Miesten Loppuottelu

Suomalaisiakin taitaa olla aika joukko mukana...ainakin miesten joukkueissa...naisista en tiedä mutta seuraavat pelaajat taitavat olla miehissä mukana

Berlin Rockets: Jami Savolainen, Niilo Rajamäki, Janne Makkonen
ETV Piranhhas Hamburg: Timo-Tuomas Koivisto, Jussi Kursula
UHC Weißenfels: Niko Metsäranta, Tomi Takala
DJK Weißenfels: Mikko Koivisto, Eemeli Pelamo, Jesse Turkka

Vinkiksi....Ryanair taitaa lentää Lappeenrannasta Berliiniin kympillä tai jotain semmosta! :)
Lippujen hinnat taitaa olla jossain parinkympin tienoilla koko viikonlopusta sinne hallille ja kapasiteettia taitaa olla jonnekin useampaan tuhanteen.
Voipi olla että tarvii alle 24h vanhan korona pikatesti todistuksen tosin että pääsee sisälle.....tai vähintään kolmannen rokotuksen. Lisätietoja kannattaa katsella tuolta Floorball Final4 2022 – Die schnellste Sportart der Welt -sivulta.

Sieltä saattaa myös tulla live-stream mutta siitä sitten myöhemmin kun en tiedä vielä missä se lähetetään....varmaan Twitchissä tai Youtubessa.

T. Kimmo
DJK Holzbüttgen
 
Viestejä
63
vatuiks meni koko vapaussota eli meidän joukkue sitten hävisi tuon finaalin. UHC Weißenfels ansaitsi voittonsa kun saivat blokkinsa kuntoon ja vaikka joutuivatkin lopussa melkoiseen tulisateeseen niin me ei saatu palloa häkkiin.
Kaikki kunnioitus ja onnittelut hyvälle vastustajalle ja toivottavasti nähdään revanssi-mielessä liigan loppu-otteluissa!

Video pelistä on edelleenkin nähtävissä tuolla twitch.com palvelussa spontent_one kanavalla
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös