Pääkallo.fi

Salibandyliigan pitkävetovihjeet

mrX

Viestejä
261
Norja odotetusti jatkoon ja päivän vihjeet myös kotia. Nyt kisat menty pelkkien osumien parissa. Jatketaan huomenna tästä, kun Suomikin pääsee pelille parin päivän tauon jälkeen. Todella mielenkiintoinen matsi myös luvassa, kun Latvia haastaa Tsekin. Mikäli puolustuspelaaminen on kohdillaan ja muutenkin sopiva pelirohkeus, voi matsista tulla yllättävän tiukka. Tosin sitten heikompana päivänä rutiini on kova sana ja isot ovat isoja. Katsotaan huomenna!
 

mrX

Viestejä
261
Jatketaan hommia livestä, kun klo 15.30 alkaa puolivälierä Latvian ja Tsekin välillä. En julkaise tästä ennakkoon vihjettä, mutta kyllähän tuolta jokusen tasoitusvedon voisi pelata Latvian puolesta. Odotan, että Latvia tulee vähintään samanlaisella rytinällä askiin kuin Suomea vastaan. Tässä tapauksessa voidaan enteillä hyvää matsia. Pysykäähän kuulolla!
 

mrX

Viestejä
261
Osuma edellisestä. Nyt enemmän vauhtia matsissa.

Live:
Latvia vs. Tsekki: 2. erässä yli 4.5 maalia @ 1.72 (marathonbet)
 

mrX

Viestejä
261
Osuma edellisestä. Nyt enemmän vauhtia matsissa.

Live:
Latvia vs. Tsekki: 2. erässä yli 4.5 maalia @ 1.72 (marathonbet)
Tästä ensimmäinen huti kisojen aikana. Positiivisesti menty kyllä silti tähän asti kisat. Livevedoissa muistettava kohtuulliset panokset, koska kertoimet myös vaihtelevat suuresti. Voi olla merkittävä ero siinä, pelaako kohdetta esimerkiksi 1.63 vai 1.72 kertoimella. Näissä ihan hyvä kerryttää kassaa, mutta usein myös esim marathonbet asettaa maksimipanoksen melko alhaiseksi.

Jatketaan kuitenkin eteenpäin!
 

mrX

Viestejä
261
Lisäksi mikäli löytää omaan silmään ylikertoimen tai siltä vaikuttavan, on hyvä pystyä pelaamaan sitä aluksi tietyllä summalla ja tarkastella kertoimen kehitystä. Jos ei esimerkiksi seuraavan minuutin aikana tule maalia, mutta pelin kuva ei ole muuttunut, voi mahdollisesti silti olla järkevää pelata esim. samaa tasoitusta uudelleen mikäli luottoa löytyy. Nimenomaan tuossa pelataan bookkereita vastaan, kuitenkin siten, että on perillä omasta kassastaan. Näin pelaaminen pysyy myös ilon puolella ja mahdollistetaan tuottoisa pelaaminen. :)
 

mrX

Viestejä
261
Tosiaan murtui Latvian selkäranka. Seuraavaan.

Live:
Suomi vs. Slovakia: 1X2 2. erä: Suomi @ 1.82 (marathobet)
 

mrX

Viestejä
261
Tosiaan murtui Latvian selkäranka. Seuraavaan.

Live:
Suomi vs. Slovakia: 1X2 2. erä: Suomi @ 1.82 (marathobet)
Välittömästi tuli neljäs maali Kotilaisen toimesta. Uskotaan, että vielä jatkuu tässä erässä.

Live:
Suomi vs. Slovakia: 2. erä Suomi -1.5 maalia @ 1.81 (marathonbet) (34min pelattu, 4-1)
 

mrX

Viestejä
261
Toisen erän Suomi vei, mutta -1.5 ei tällä kertaa osunut. Katsotaan vielä jotain kolmanteen. Nyt osutaan. Slovakian tulisi nostaa riskiä, Suomelle riittää hallinta, mutta eiköhän me muutamia maaleja ihan vähintään nähdä. Otetaan livestä seuraava:

Suomi -4.5 maalia @ 1.92 (marathonbet)
 

mrX

Viestejä
261
Divarissa tänään ainoassa ottelussa kohtaavat Soittorasia ja SalBa. Hieman pidempi tauko alla MM-kisojen takia, mutta tänään taas isketään. Soittorasialla 15 ottelun jälkeen kasassa 19 pistettä, kun puolestaan raumalaisilla 13 ottelusta kerätty 13 pistettä. Noin kuukausi sitten joukkueet kohtasivat Raumalla ja tuolloin SalBa vei voiton lukemin 3-2. Tänään SalBalla myös merkittäviä poissaoloja, kuten Immonen ja Ja.Lehtoniemi. Soittorasialla tätä iltaa ennen neljä peräkkäistä tappiota ja nyt aletaan mittaamaan, onko Soittorasiasta pirteän alkukauden jälkeen kuitenkaan esim. top 8-10 joukkueeksi. Nämä ovat isoja otteluita, vielä kun kotona pelataan. Kertoimia kuitenkin tasaisempi ottelu ja Soittorasia kelpaa lapulle.

Soittorasia @ 2.50 / Soittorasia ML @ 2.05 (veikkaus)
 

mrX

Viestejä
261
Herätetään tämä kanava henkiin. Kevätaurinko paistaa ja pelit paranevat. Lukuisasti mielenkiintoisia pelejä vielä luvassa niin F-liigan kuin myöskin divarin puolella.

Tänään divarin puolella kohtaavat klo 18:30 alkavassa matsissa FBC Turku ja O2 Jyväskylä. Molemmat joukkueet ovat monien muiden seurojen ohella kärsineet pandemiasta ja sairastumisista. Tämä näkyy myös illan kokoonpanoissa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa FBC haki Palokasta tiukan väännön päätteeksi pisteet mukaansa. Tänään FBC jatkanee kuitenkin vahvaa kotipelien tilastoa ja pisteet jäävät Turkuun. Vaikka kokoonpanosta puuttuu useita runkopelaajia, on ratkaisuvoimaa silti vierasjoukkuetta enemmän. Uskon, että maaleja tullaan näkemään paljon, joten huomioidaan myös se valinnoissa.

FBC Turku -1.5 maalia @ 1.69
Yli 10.5 maalia @ 1.70
 

mrX

Viestejä
261
Olipa maukas paluu vihjeiden pariin! Tänään aurinko jälleen paistaa, eiköhän laiteta peli-ideaa tiskiin.

O2 oli eilen ajoittain täysin purjeissa Kupittaalla. Lukemat mairittelevat amppareita. Muutamia oikein ja terävästi ajoitettuja karveja kyllä vierailta nähtiin, joissa FBC sössi pallon ja ampparit rankaisivat. Myös 6vs5 -pelaaminen vaikutti melko vaaralliselta ja E. Lavonen näyttikin turkulaisyleisölle kuinka lämäri lähtee, kaunista! Pelaaminen oli kuitenkin todella ailahtelevaa ja FBC osui useita kertoja poikkipuihin, jopa ihme ettei 10 mennyt rikki. Aivan samanlaista tulivoimaa ei tänään ole vastassa, kun Joensuun ylpeys, Josba saapuu Palokkaan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Josba nöyryytti amppareita oikein olan takaa, mutta turha tälle liikaa antaa painoarvoa. Josba kärsi eilen kirvelevän tappion, vaikka johtikin vielä kahdella maalilla pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Tuossa siis selvä kehityksen kohde, kuten myös ylivoimapelaamisessa. Maalitykki Lempinen palaa kotijoukkueen riveihin, mutta sekään tuskin riittävästi tilannetta auttaa. Josba hakee Palokasta täydet pisteet tiiviin ja laadukkaan puolustuspelaamisen siivittämänä. Kerroin oikein maistuva.

Josba @ 2.05 (nordicbet) // Josba @ 2.04 (veikkaus)
 

mrX

Viestejä
261
Eiköhän jatketa osumien parissa?!

Tänään Turussa kohtaavat TPS ja Nokian krp. Keskinäiset ottelut näiden kahden joukkueen välillä ovat usein olleet kutkuttavan tiukkia ja jännittäviä. Maalin pelejä on nähty runsaasti. Tähän päivään lähdetään sellaisista asetelmista, että Nokia on viimeisessä ottelussaan kiinni kakkospaikassa, kun puolestaan Tepsi ei ole vielä varmistanut kotietuaan, vaikka tällä hetkellä se sarjassa kolmantena onkin. Kotijoukkueella etenkin siis riittää panosta otteluun, mutta varmasti myös pirteästi viime aikoina esiintynyt näätälauma tulee Kupittaalle vain pisteet mielessään.

Molemmat joukkueet saavat jalkeille hyvän nipun, vaikka toki silmään pistää eritoten Mäkisen Miskan puuttuminen vierailta. Sen verran kova ja viihdyttävä kaveri kuitenkin kyseessä. Omaan silmään Nokian kerroin on turhan korkea ja lähdetäänkin pelaamaan sen kautta. Rohkeimmat voivat hakea pienellä suoraa vierasvoittoa (3.10 kertoimella), mutta vihjataan seuraavaa:

Nokia +0.5 maalia eli X2 @ 2.08 (veikkaus)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös