Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
1,069
Kuunteleeko näitä joku? Yhtä yritin, ei kyllä musiikki termein "lähtenyt" yhtään . Noin 10minsaan jäi kuuntelut.
Ite oon pyörittänyt kaikki jaksot ja oon ihan tykännyt. Vähän myöhemmin lajin pariin tulleena on kiinnostavaa kuunnella kokeneiden laji-ihmisten mietteitä eri asioista ja tapahtumista. Osa jaksoista uppoaa paremmin, kuin toiset.

Kiinnostava myös tämä Case Latvia, en tiennyt tästä asiasta yhtään sanaa etukäteen. Pakko nostaa hattua kuinka rohkeasti tuollaiseen selkeästi kipeään aiheeseen on uskallettu tarttua podcastissa.
 
Viestejä
22
Mynämäeltä Turun kautta Sveitsiin salibandyn perässä. Siinä Kesälän Jennan reitti lyhykäisyydessään. Liigakenttien kutsu oli vahva mutta käkikellojen luvattu maa vei voiton. Laita kuunteluun uusin Valokeilassa #11: Jenna Kesälä
 
Viestejä
3
MosaCastin kauden päätösjaksossa puhutaan vakavia. Valmennnuksen johtaja Joonas Naava kertoo työssä uupumisestaan. Syistä, jotka johtivat loppuunpalamiseen, signaaleista, joihin hän ei tarttunut, ajatuksistaan ja tuntemuksistaan, toipumisprosessista sekä asioista, joita hän on tapahtuman myötä oppinut. Avointa ja rehellistä puhetta, josta on varmasti myös oppia otettavissa. Kiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä olleet kuulolla.

Spotify
SoundCloud
 
Viestejä
1,069
Facebookista bongattua, ilmeisesti kesän aikana on alkamassa F-liigan oma podcast, jossa ensimmäisessä jaksossa vieraana Krister Savonen. Odotan innolla ja odotukset kohtuuttoman korkealla!
 
Viestejä
22
Vaikka LoistoCastin pääshow on kesälomilla niin joka maanantai tarjoillaan silti uutta Valokeilassa-sarjan jaksoa aina heinäkuun lopulle. Tällä kertaa vuorossa miesvieras, kun FBC Turun Verneri Tuononen istahti piinapenkkiin. Spotify
 
Viestejä
22
Valokeilassa esittelee tällä kertaa FBC Turun T16&T18 joukkueiden takalinjojen tukipilarin, Sonja Kemiläisen.
Äänenlaadun kanssa parantamisen varaa mutta keskustelun tasoa se ei heikennä.
laita kuunteluun uusin Spotifyssa
 
Viestejä
22
LoistoCastin Valokeilassa-maanantait jatkuu, tällä kertaa vuorossa sarjan kolmas miespuolinen vieras kun SC Wolvesin Joona Kaario tulee kertoilemaan kuulumisiaan:

 
Viestejä
22
Valokeilassa-maanantait tuo tällä kertaa esille kotikonnuilleen Turkuun palanneen, maajoukkueen monivuotisen tukipilarin, Jenna Saarion.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös