Pääkallo.fi

Seppo Talon divarijoulutodistus: LNM "Pappi- Eerik Lukkari- Talonpoika- Kuppari"

Viestejä
91
LNM:
Alkukauden onnistuja: Aki Karjalainen. Niittarit on kerännyt vanhoja starboja jengiin matkaan, ja epäilen että tämä joukkue ei ole tämän myötä alaspäin karsimassa. Sen sijaan ne jytkypisteet jotka LNM on vieraista kyykkinyt, eli vs FBC ja Karhut sekä myöskin eilinen ÅIF on suurelta osin Karjalaisen crediittitiliin menevää. Esim. FBC Turkua vastaan Karjalainen "seisoi päällään" kun FBC myllytti maalin takaa-ajosssa ottelun lopussa 6 vs 4 peliä täyden kakkosen, ja Karhut taisi yrittää muutamaa viikkoa myöhemmin 6 vs 3 samaa temppuraista. Molemmat kärkijengit nuolaisivat koronaista ovenkahvaa Akin edessä ja näiden pisteiden vuoksi LNM toivo elää.

Tulevaisuuden kuvat: Helppoa ei ole olla Oulun kakkosjengi, sillä OLS hamuaa heti jos joku näyttää taitojaan esimerkkitapauksena Viitajylhä. LNM;n tämän kauden pelastaja on Mika Heiskanen ja naftaliini-osastolta 18.12 kaivettu supertehomies Vesa Heikkinen. Näiden miesten mukanaollessa ei LNM tipu, vaikka joutuisi karsintoihin. Heikkisen polvet tosin vaappuvat siihen malliin, että Sepen taktiikka olisi antaa kovaa painetta läpi ottelun tähän mieheen jolloin mehut saataisiin taukokaiffarista pois. Onneksi divarin mainiot koutsit eivät tätä palstaa lue, ja Heikkinen mellastaa kevätkaudella suorastaan superior luokan tehot. Oletettavasti Heikkisen diiliin kuuluvat myös Superior luokan huoneet Etelän reissuilla. Anna Vesalle tilaa ja häviät kuuluu Liminkalainen mietelause.

Miten LNM maalaa: Heiskanen ja Heikkinen pyörittävät ylivoimapeliä ja poikkarista iskee Lukkari tai kantista Heiskanen. Näistä varianteista valitaan se, jota vastustaja ei ota pois. Vaikea poispelattava alivoimalle, vaikka kentällä olisi av: ta tappamassa 4 majumiestä.. Ja kääntäen : Ilman Heiskasta ja Heikkyistä ylivoima kannattaisi perua. Ja jatkaa 5 vs 5. Näin iso on superstarbojen merkitys Limingalle.

Keneltä voi odottaa lisää: Heitetään Mika Heiskanen. 9 peliä 5+3 laitetaan itseluottamuksen menetyksen piikkiin. On dirressä 50 paunan mies kaudessa. Keväällä Mika painaa 2 pinnan keskiarvolla per peli ja ylänuotat pölisee. Paitsi jos päävastustajien koutsit käskeen kovajalkaisimman peittäjän kiinni kaveriin. Vinkkinä Samuli Thammille: Use Leevi Auranen.

Erityismaininta: Aki Karjalainen diggaa Oku Luukkaisen versiosta kappaleesta "pelimies". Mutta niinhän ne pelimiehet tekee. DIggaa kuin nimi mainitaan

Arvio miten keväällä käy: Kerää tasan niin paljon pisteitä, kuin vastustajan valmentajat eivät merkkaa kaksikkoa Heiskanen ja Heikkinen. Ilmainen vihje: Laita sun vittumaisimmat puolustajat tätä kaksikkoa vastaan peluutusedulla ja sun jengi voittaa. Muutoin tulee pataa. LNM säilyy suoraan on Sepen vihje, mutta ensi kaudelle on taas keksittävä raha, jolla Vesa Heikkinen jatkaa. Jatkumo on divarin surkeimpia, vaikka pari Vaaralaa rosterista löytyykin.
 
Viestejä
15
Huonoa tuuria Limingalla oli ainakin Josban kohtaamisessa. Heillä oli peli lauantaina ja Josba perui oman lauantai pelinsä. Tässä kohtaa ainakin allekirjoittanut tiesi jo kumpi voittaa. Jääkiekon puolella taisi entinen Ilves peluri aamutv:ssä aavistaa syksyllä Ilveksen voittavan Tapparan, kun Ilveksellä ei ollut edeltävän päivän peliä, kuten Tapparalla. Noinhan kävi myös tässä Josba voitti Limingan. Rasitus kun pois niin se tuo tarvittavan edun jos muuten tasainen parivaljakko. Josba sai vähän saman tilanteen tuohon toiseen peliin tässä juuri, kun Pirkat oli vastassa eli lauantain peli jäi pois ennen sitä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös