Pääkallo.fi

Seppo Talon divarijoulutodistus SB VANTAA : "Niin paljon se ottaa, niin vähän se Vantaa"

Viestejä
93
SB Vantaa:
Alkukauden onnistuja: Leevi Auranen. Harry Pottermaisen ulkomuodon ei pidä antaa hämätä, sillä kyseessä on divarin kovimpia yhdistelmiä kun mitataan käsiä suhteessa vauhtiin. Auranen on tottunut jo nuoresta pitäen olemaan juniorijoukkueensa "liideri" , ja tämä on erinomaista valmennusta salibandyn kirkkaita saleja varten. Auranen laittaa aina kaiken peliin, ja on erinomainen erikoistilannepelaaja rankkareita myöten. Samuli Thamm joutuukin aina valitsemaan erikoistilanteissa mallia "Take it or Leevit", ja Auranen on yleensä sisällä askissa kun otteluita ratkotaan. Annetaan lisäpiste kumaraselkäiselle ikinuorelle Keni "King" Rautiolle. Rautio on hiljentänyt arvostelijat näyttämällä sen, että kokemuksella pärjätään hyvin pitkälle. Moni olisi lyönyt ison betsin, että divarin kova vauhti on Sveitsissä jäähdytelleelle konkarille liikaa, mutta Rautio on tuonut Vantaaseen järkipelaamista ja Lintsin laitteissa on pysytty hyvin kyydissä.

Tulevaisuudenkuvat: Ruusujen sota päättyi Vantaalla ennenkuin ehti alkaakaan, kun paluumuuttaja Tommi Rosendahl vastasi ErVin soidinlauluun, ja tilalle sitten hankittiin Sveitsistä lainasopimuksella kiistanalainen Tuomas Savukoski. Savusta jengi on montaa mieltä, mutta katsokaapa Savun plusmiikkaa Suomeen saavuttuaan. Yksi ottelu vastassa vieraissa myrkyllinen Koovee, pörssit 1+1 ja plusmiikka +4. Siinä hiljenee twitter hetkiseksi. Asko Santero on SB Vantaan tulevaisuutta parhaimmillaan. Tällä kaudella vasta 2 ottelua huippulahjakas peluri on summannut kolme maalia, ja on isossa roolissa siinä jos Vantaa mielii paikan dirressä säilyttää. Myös Samuli Raumanni ei näy tehoissa, mutta aika varma ja ulottuva pelinavaaja on kyseessä. Jos olisin dirremanageros, ottaisin Samulin siipieni suojaan anytime. Ja raution Kenitime.

Miten SB Vantaa maalaa: Leevi Auranen tikkaa täyteen vauhtiin vasemmalta, ja jos vastassa on "Jani Hyytiäisen" tai "Vesa Heikkisen (LNM) jalat, niin verkko heilahtaa. Hyytiäinen ja Heikkinen ovat loistavia pelaajia, eli älkää käsittäkö väärin, mutta Aurasen tikkaus on tässä sellainen lääke mihin noilla jaloilla ei ehditä. Vantaan Bolt saa edun, jos vastaan erehtyy tulemaan dirren Kanki-Kaikkoset.

Keneltä voi odottaa lisää: Asko Santero. Asko ratkaisee periaatteessa Ruusun lähdön jälkeen sen, säilyykö Vantaa vai ei. Jos Asko heilauttaa ratkaisevassa karsintapelissä pölyt Myrtsin maalin katolta, saa Vantaan Santero Mertaranta eli Tomi Verkkoperä huutaa äänensä käheäksi, menihän se Verkon perälle sentään.

Erityismaininta: Samuli Granlund kaivettiin kaikkien salibandytutkien ulkopuolelta rosteriin kesken kauden, ja on Kuuman Savun ohella ainut jolla on plusmiikkurisaldo posin puolella. Myös pinna per peli kertoo, että äijähän pärjää täällä. Indiansin junnupolku käytynä, ja sama homma kuin Ådalens analyysissä. Näitä jätkiä löytyy joka vuosi Stadissa, kyse on siitä haluaako vai ei. Kasvat A:sta ulos, ja sut heitetään susille. Enemmänkin olisi annettavaa.

Arvio miten käy keväällä: SB Vantaa karsii paikastaan. Paljon riippuu ketä vastaan mikä on säilymisen mahka. LNM:mää vastaan saumat vähäiset, Stadilaisia muita vastaan kohtalaiset. Kuten paras kolmesta sarjoissa aina, päivän kunto ratkaisee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös