Pääkallo.fi

Seppo Talon divarin joulutodistukset M-Team: "Vahva ykkösvitja antaa kohtuutonta Eetua"

Viestejä
93
M- Team:

Syyskauden onnistuja : Eetu Erkkilä. Tiikerien ja M-Teamin junnupolun läpikäynyt hyökkääjä on lyönyt itsensä divarissa läpi. Junnuvuosien sm-sarjatehot eivät olleet vielä kirkkaiden luxien mukaisia, mutta nyt Erkkilä pelaa uransa parasta bandyä. M-Team on kaikista divarin joukkueista eniten ykkösketjunsa varassa, ja se vastaakin lähes joka pelissä huutoon. Kovat odotukset, kovat minuutit ja kovat tehot. Vain ErVi akatemia vieraspelissä Erkkilän ketjun kone piiputti oikein kunnolla, esimerkiksi Aki Mäkinen näytti siinä matsissa olevan kuntokävelijöiden joululenkillä. M-Team tarvitsee Erkkilän ketjulta onnistumisia mikäli hamuaa pisteitä, ja kapellimestari Erkkilä on niin vaarallinen joka tilanteessa että niitä myös tulee. Erkkilän puhkeaminen kukkeimmilleen tuli kreivin aikaan, sillä Janne Makkosen ja Antti Itkosen saappaat ovat järisyttävän suuret. Erkkilä sovittelee parhaillaan näitä popoja itselleen, ja sovituskopissa tunnelma on varovaisen toiveikas.

Tulevaisuudenkuvat: Joukkueen on yksinkertainen pakko saada jatkosopimukset Erkkilä- Mäkinen - Jokelainen - Niemi kanssa, tai muuten ollaankin sitten purjeissa. Teemu Kalinaisen salainen toive onkin, että Erkkilä pelaa juuri sellaisen nappikauden ettei Kurren, TimosPeten tai Luukkosen puhelinsormi ole kuumana. Ollaan kuitenkin realisteja, että Espoossa linjat ovat tukossa, niin kova taso Oilers ja Indians kaksikolla on. Sen sijaan Kurren hakukoneeseen lienee jo pari kertaa syötetty kirjainsarja E R K K I L Ä. Ja tämä johtuu Ervin oman junioriputken totaalileviämisestä, lisätiedot Twitterin kautta Toivosen Timolta.

Miten M-Team maalaa: Aki Mäkinen lähtee kuin 1.0 moottorinen Kia alhaalta, ja kaikkien ihmetykseksi läpäisee karvaajien katsastuksen. Näin aukeaa tiimille ylivoimahyökkäys ja Erkkilä passaa Jokelaiselle joka kihauttaa pallon voimalla yläseen. Jälleen Sepeltä vihje. Mäkiselle koko pelin kestävä paine, kovia minuutteja vetävää dieseliä pitää juoksuttaa, ja parhaat pelaajat Erkkilän ketjua vastaan. Paria häntäpään joukkuetta vaille kaikilla joukkueilla riittää järkevällä peluutuksella aseet M-Teamin kesyttämiseen. Parhaat Erkkilää vastaan ja siitä +-0 tulos, alemmat kentät kestävät vertailun alempia tiimin kenttiä vastaan kyllä.

Keneltä voi odottaa lisää: Henri Olanderilla on periaattessa pelaajan ominaisuudet, mutta syystä tai toisesta kone putputtaa vuodesta toiseen liian alhaisella levelillä taitoihin ja nopeuteen nähden. Viltissä on myös veskari Tuomas Leino, joka on divarissa jo taitonsa osoittanut. Veskaripeliin Tiimi ei kaadu, niin paljon leveyttä löytyy Straubhaarin ja Metsikön ja Leinon muodossa tarvittaessa penkiltäkin.

Erityismaininta: M-Teamilla on yleisön sisään päästessä ilmeinen muutaman vanhemman ydinjoukko, jotka seuraavat myös lähivierasmatsit ja kannustavat ihan kiitettävästi. Hyvä te!

Arvio keväästä: Syksyn startti oli niin hyvä, että joukkue saa sillä keväällä paljon anteeksi. Jos joukkue pelaa "omalla tasollaan" kevätrundin, Sepon odotuksissa on mahdollisesti "muutaman sijan huononnus". Pisteet ovat huolestuttavan paljon ykkösketjun harteilla, samaa ongelmaa on toki myöskin vaikkapa LNM:llä ja ÅIF:lla. Playoffiin jos Tiimi menee, niin siellä sitten realiteetit tulevat vastaan. JOka tapauksessa hienoa että Itkosen ja Makkosen saappaat ovat jo löytämässä uudet käyttäjät. Seurojen menestykselle tämä on kaiken a ja o. Kun huippu lopettaa, tilalla pitäisi olla jo "huippua lähellä" olevia nälkäisiä haastajia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös