Pääkallo.fi

Seppo Talon divarin joulutodistus Pirkat :"Paljon Kelua tyhjästä"

Viestejä
91
Pirkat:
Alkukauden onnistuja: Mikko Kelkka. Ihan käsittämätön suonenveto päällä -93 syntyneeltä Mikko Kelkalta. Peleissä kaikuu koutsilta eniten "Kelu tee sitä" ja "Kelu tee tätä", mutta Kelu vitut välittää ja painaa maaleja. Osastossa miten Pirkat maalaa, Seppo kertoo Kelusta lisää. Ei riitä aika eikä vaiva selvittää mistä ikämiespappa versus muut Pirkat on löytynyt rosteriin, mutta manageeros Janne Nousiainen on klaarannut remmiin kultakimpaleen. Pirkkaniksi osastolla K- ketjun lehdessä on kuitenkin kysymys ja vastauspalsta jossa Salme 85 v kysyy pirkkaniksiä. Vastaus on neljä kirjainta. Kelu. Special maininnat jykevälle Eetu Lumialalle, joka ei muissa medioissa näy- ja samoin Toni Rantalalle. Kivaa kisukisu kahden suunnan tekemistä, tämä tieto on peräisin salaisesti joukkueen sisältä. Sepolla on meinaan kontakteja, vaikka osa ihmeäijänä Seppoa pitääkin. Pro Eetu ja Pro Tontsa.

Tulevaisuudenkuvat: Aivan mahtavat kuvat. Melkein dirren parhaat, sillä Classicin tähtitehdas painaa joka vuosi A:sta junnuja uunista ulos- ja Pirkkojen manageriosasto on Suomen eniten-hereillä-olevia. Mahis pelata dirreä vs Etelä-Suomen malli "perustetaan kaveriporukka kun ei mihkään mahduta", ja ei ole ihme että Pirkat säilyy ja Stadin jengit kamppailee henkihieverissä olemassaolostaan. Ottakaa ÅIF ja kumppanit mallia tästä! Managerin unelma on saada mieluummin valmis vaalea kalju mallia Antti Jaakkonen, kun kupissa on vastavoimana on try-out rookie Myllypuron firmaliigasta.

Miten Pirkat maalaa: Helpoin tapa estää Pirkkain byyri olisi laittaa 10x 10 cm senttinen puinen veskari vasempaan yläkulmaan. Mikko Kelkka ei meinaan syötä, vaan ampuu sinne. Usein pohjatilanne on 2 vs 1 ylivoimahyökkäys.

Keneltä voi odottaa lisää: Taas Sepelle helpoista helpoin. Ei Kimi Räikkönen eikä Valtteri Bottas vaan Mika Salo. Törkyvahva Salo pelasi viime kaudella upean sesongin Pirkoissa 39 pisteellään, mutta tänä vuonna paunoja on vain 9 ja plusmiikkuri on pakkasella kuin Levin raflojen liikevaihto. Salo on viimeinen jätkä jonka kanssa Sepe vääntäisi kättä grillijonossa, että kukas kurkkusalaatin ensin ottaakaan. Salolla on eväät hoitaa kevät Pirkoille mukavaksi.

Erityismaininta: Tommi Ahola. On ihanaa nähdä kun vanha pelikonkari välillä suorastaan pysäyttää nopean pelin, mutta aina on ässä takataskussa. Pysäytys on vain juoni, jolla vastustajat huijataan ostamaan halpoja bitcoineja. Ja hetken päästä pallo on vastustajan byyrissä. Varokaa tätä miestä!

Miten keväällä käy: Pirkat ottaa playoff- paikan, mutta tänä vuonna heidät valitseva joukkue matkustaa jatkoon ekalta playoff-rundilta, sillä tänä vuonna'
Pirkka-lauma on viime vuoden hehkua hieman menettänyt. Silti vahva odotus seuraaville vuosille, koska joukkue käyttää mestarillisesti Clasun A:n vuodon. Jos joukkue olisi tuke, niin mikäpä olisi maukkaampi paikka kuin olla haavi johon Classicin uloskenkäisemät tulevat pelurit uivat.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
15
Josbaa vastaan Pirkat viikonloppuna pelasi, Pirkat hävisi sen. Josban mahdolliseen analyysiin Sepolta haluaisin näkemyksen Juho Väisäsen tehoista. Isot odotukset siellä oli kauden alla. Kuulemma uusi käyristys, jonka piti tuoda maaleja. Tehot nyt 2+0 kenties, vaikka "hirtehis" huumorilla 2+1 se voisi jo olla..
 
Viestejä
118
Nyt on kyllä joku tamperelainen laittanut runosuonen sykkimään😁. Hyvää tekstiä, mutta missä maininta Kelkan tutkapari Välimaasta? En tiedä kuinka tosissaan olet tuon manageri osuuden ja Classicin junnujen suhteen. Eihän joukkueessa ole kuin yksi Classicista lähiaikoina vanhentunut ”juniori”.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös