Pääkallo.fi

Sopimushuhut 2023-2024

Viestejä
412
Oilersiiin tulopuolella ei hirveästi ole nimi kuulunut muuta kuin paluumuuttajat. Vaihtuvuutta ei taida hirveästi tulla joten uskon ensi vuoden olevan hyvällä mallilla. Uusia huhujen mukaan Laakso Happeesta sekä Eetu Sorvali Mteamista.
 
Viestejä
1
Oilersiiin tulopuolella ei hirveästi ole nimi kuulunut muuta kuin paluumuuttajat. Vaihtuvuutta ei taida hirveästi tulla joten uskon ensi vuoden olevan hyvällä mallilla. Uusia huhujen mukaan Laakso Happeesta sekä Eetu Sorvali Mteamista.
Peter Kotilainen ilmeisesti käynyt myös keskustelua Oilerssin kanssa olisi aikamoinen kiinnitys tapahtuessaan...
 
Viestejä
885
No jos miettii siltä kantilta, että Kotilainen itse sanoi pelaavansa ainoastaan F-liigan mestaruudesta, jos vielä pelaa, niin eihän tuohon rinkiin montaa joukkuetta mahdu. Nokialla on jo vasempaan laitaan Kovanen ja Näätäkuningas, ei liene tarvetta ykköskentän kaverille enää noiden päälle. Tepsillä myös riittää juuri vasemman laidan hyökkääjiä, vaikka oikeaan laitaan jää kammottava aukko ensi kaudelle. Jäljelle jää siis tasan kaksi joukkuetta jotka ovat Classic ja Oilers, mikäli paluu Happeeseen ei enää ole optio.

Eli en yhtään ihmettele että keskusteluja Oilersin kanssa käydään, mutta onko lopulta kiinnostusta tai tarvetta sopimukseen molemmin puolin, niin se on sitten ihan toinen asia.
 
Viestejä
1,543
Vähän harmillista näin Oulun seudun salibandyn kannalta, että ilmasilta Limingasta Nurmoon vetää pelaajia.

Toki ihan ymmärrettävääkin, kun Nurmosta saavat oletettavasti paremmat sopparit ja takuuvarmasti ison roolin Liigasta. OLS:ssa tarjolla olisi ehkä verkkarit ja kovempi taistelu pelipaikoista.
 
Viestejä
73
Totta, verkkatakki päällä ei kehity liigassakaan. Jymy on ollut ainakin viimekaudella siirtyneille Liminkalaisille hyvä ratkaisu, peliaikaa ja vastuuta on ollut riittämiin (Äijälä, Vaarala).
 
Viestejä
473
Peter tarjoilemassa Justukselle ja Astalalle. Toisaalta Peter ja Justus vetonappi pohjassa. Ihan kuinka vaan, olisi kyllä mieletöntä salibandyerotiikkaa.
Kyllä. Mutta miten lie pärjäisi vapaa-ajallaan pääkaupunkiseudun kiusausten kanssa, siinä olisi se suurempi haaste. Toki alkaa olla siinä iässä, että ne haasteet on voitettava joka tapauksessa.
Seinäjoella pysyminen olisi silti varmaan se turvallisin ja ehkä siksi myös fiksuin vaihtoehto, mutta ilmeisesti se on jo hylätty.
 
Viestejä
71
Näkisin, että Kotilaisella on vaihtoehtoina Classic, Oilers tai Happee, tämä ihan omaa pohdintaa, ei tietoa. Vaikka Happeen kanssa on ollut ryppyjä rakkaudessa, niin kuitenkin puolivälieräsarjan jälkeen rehdit halaukset ja puheet Happee-johtoryhmän kanssa. Happee vaan tarvitsee pelaajia, jotka pystyvät murtautumaan muodon sisään tiukassa paikassa ja/tai joilla on X-faktoria. Huippujengeilla on kaikilla muilla sitä, Happeella ei tarpeeksi.

Ottaisin hänet milloin vaan, jos itse saisin päättää. Kun vertaa Happeen vasempaan kaistaan, nimiä mainitsematta, niin onhan P. Kotilainen aivan eri planeetalta. Noista passeista, jos olisi ollut Justus Kainulainen/Astala/H. Iiskola naulaamassa, olisi sadan pisteen raja saattanut mennä rikki.
 
Viestejä
244
Perttu Järvinen kiittelee ErViä omassa Instagramissaan. Suuntana todnäk Espoo tai ulkomaat.
Tämän kauden perusteella Oilers tarvitsee 1-2 uutta puolustajaa. Vaikka puolustuksen runko pysyykin hyvin kasassa niin loppukaudesta kokoonpanossa käytännössä kaksi puolustajaa (Veikkola, Jokela). Jos A-junioreissa ei ole ketään potentiaalisia puolustajia, jotka pystyy loukkaantumis sumassa tulemaan paikkaamaan, niin kauteen on lähdettävä isommalla määrällä pelaajia (puolustajia).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös