Pääkallo.fi

Sopimushuhut 2023-2024

Viestejä
152
Laitetaan tännekkin
Näköjään pikku lipsahdus sattunut ylläpidolta, tiikereistä lähtijöihin merkattu Tuomas Tiainen Erviin. Eli ilmeisesti siis vaihtamassa Inkkareista Erviin😃
Onko kellään tietoa luotettavuudesta vai onko vahinko?
 
Viestejä
7,192
Eli Oilersin pakkiongelmaa on tähän mennessä lähestytty niin, että Ilmivalta on vaihdettu Sorvaliin.
 
Viestejä
884
Eli Oilersin pakkiongelmaa on tähän mennessä lähestytty niin, että Ilmivalta on vaihdettu Sorvaliin.
Oilersilla on omasta mielestä myös sentteriongelma, ollut jo monta vuotta. T.Iiskola ei omasta mielestäni ole parhaimmillaan sillä paikalla ja toisaalta Ailion osalta, jotenkin vaan on jäänyt koko ajan piippuun. Astalaa on haluttu peluuttaa laidassa, ilmeisesti koska maajoukkue tarvii vasenta laituria ja toki on tehnyt myös tulostakin siinä. Mutta oli miten oli, Oilersin sentteriosasto ei ole ollut riittävä mestaruustaistoon.

Lähtökohtaisesti oletan että Sorvali on vastaus kysymykseen kolmoskentän sentteristä. Mitenkäs sitten Ailion jatko? Lisäksi tulevaisuudessa samasta paikasta taistelee varmaankin myös Joona Larte.

Mutta oletan että Oilersin lähtijät (Kaltiainen, Nordström, Summanen, Ilmivalta) on nyt infottu ja alkoi uusien pelaajien julkaisut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös