Pääkallo.fi

Suomen Cupin loppuottelut Riihimäellä 20.2.

Viestejä
453
Oliskohan ollut mahdotonta esittää cupin finaalit ihan tv-kanavilla. Olisi edes kerran vuodessa tv-katsojalle salibandya tarjolla. Tämä on kumminkin salibandyliiton lippulaiva. Toki hyvä, kun suurimmalle sponsorille Veikkaukselle tarjotaan näkyvyyttä, mutta eihän kaikilla ole veikkaustiliä käytössä. Käsi- ja lentopallon Cup huipentumat lähetettiin Ylen kanavilta ja oli mukava seurata laadukkaasti tehtyjä lähetyksiä ilman mitään tunnuksien kanssa kikkailua.
Tätä olen itsekin aiemmin ihmetellyt ja vastauksena on tarjottu, että YLEä ei kiinnosta salibandy muuten kuin mm-kisat, mutta sitä en tiedä kuinka paljon liitto on yrittänyt sitä kiinnostusta lisätä. Vai onko ollenkaan. Helpompi vissiin löytää potentiaalisia kumulatiivisia katsojia ulkomailta kuin miettiä miten kotimaiset katsojat ja media saadaan kiinnostumaan.
 
Viestejä
534
Jonaesonilta erittäin kova erä omasta maalista huolimatta! Rantala paransi loppua kohden, ensimmäinen 15min oli todella heikko.

SPV toistaiseksi melko aseeton, mutta ei epäilystäkään, etteivätkö pystyisi tästä parantaa.
 
Viestejä
534
Turhautuminen näkyy tällä hetkellä näätäleirissä. Rantala puskee.

Edit: Ja heti kommentin jälkeen Jonaesonilta selkeä turhautumisjäähy.
 
Viestejä
534
On se SPV kova! Ei ollut nätti peli eikä sitä näemmä tarvita, kannu ilmaan. Onnea!

KrP:ltä kokonaisuudessaan jälleen aika hengetön näytös. Kevääksi sopii parantaa, muuten tippuu heti ensimmäiseen vastustajaan.
 
Viestejä
534
Olihan toi Jonaesonin jäähy ihan selvä
Oli. Veikkaisin Pekun kommentin viittaavan noihin hyötysekoiluihin ja KrP:ltä jäi selkeä jäähy viheltämättä aiemmasta tilanteesta, jolloin Mustonen nosti hyökkäystä SPV:n maalin takaa.
 
Viestejä
1,733
KrP hyytyy nyt pelistä toiseen pelin edetessä. Eikö Härmällä ole sitten lääkkeitä valmistaa joukkuettaan isoihin peleihin ja tärkeillä hetkillä? Koponen näyttää tämän leikin osaavan, ei jäädy vaikka oma jengi pelaa pelin alun ihan miten sattuu. Sieltä vaan Seinäjoen äijät nousevat.
 
Viestejä
1,359
Ai että! Jätkät teki tempun, johon ei kyllä moni uskonut. Tosi kova juttu Koposelle ja koko joukkueelle. Eikä tuo 10000 euroakaan huonoa tee firman kassalle. 😊
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös