Pääkallo.fi

Suomisarja 2022-2023

Viestejä
18
Millaiset mahdollisuudet merikoskella ensikaudella. Ilmeisesti molemmt rightin pistelingot lähdössä. Mitä ilmeisemmin Shnoro lopettaa pelaamisen ja Niilo vaihtaa maisemaa.
 
Viestejä
38
Pikkulinnut kertoo, et joku pudonnut joukkue pelaisi mahdollisesti Suomisarjaa ensi vuonnakin liiton päätöksellä. Katsellaan..
 
Viestejä
22
Aloin lyhyesti miettiä noita sarjajuttuja ja Jukkisb:n asetelma oli mielenkiintoinen. Aiemmin mietin vain Top Teamin siirtoa Hatsinan paikalle mutta Josba Akatemian nousu muutti aika paljon. Joensuusta on pääkaupunki seudulle se noin 500 km ja sen kautta kyseinen ehdotelma herätti kyllä mielenkiintoa.
Korkeintaan jäi lyhyen pähkäilyn jälkeen joku yksittäinen muutos mutta katsotaan miten käy...ja kannatan!
 
Viestejä
31
GrIFK kävisi siinä mielessä järkeen, että Etelä-Suomen 2. divarissa olisi tällä hetkellä GrIFKin ja VSSn tiputtua 14 joukkuetta, joka on kohtuullisen iso joukkuemäärä 2. divariin. Josko tasattaisiin alueellisesti puntteja, kun Steelersin ja Panthersin fuusion myötä yksi paikka vapautui. En pidä tätä erikseen mitenkään hyvänä ratkaisuna, jos tämä sattuisi pitämään paikkansa, mutta ES 2. divari varmasti kiittäisi ettei tulisi 26 runkosarjapelin kautta.
 
Viestejä
18
Twitterissä nähdyn mukaan Panthersin ja Steelersin fuusio menossa jäihin ja iso osa riihimäkeläisistä siirtymässä Hyvinkäälle. Tarkoittanee varmaan sitä että Riihimän tarina Suomisarjassa loppuu ensi kaudella
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös