Pääkallo.fi

U19 poikien maajoukkue

Viestejä
8
Tässä varmaan miesten joukkueen tapaan voi vetää johtopäätöksen, että enemmistö valituista lähteen Kanadaan keväällä.
Leveä ja tasavahva puolustus ei toki jää paljoa viime vuoden joukkueesta ja maalivahtiosasto on myös tasokas. Hyökkäyspääsä kuitenkin taso viime vuoteen verrattuna tippunut aika lailla, mikä on tosi 99-ikäluokan poikkeuksellista hyvyyttä. Paljonpuhuvaa on 01-kolmikon korostunut rooli maalinteossa, vaikka kaikki pelimiehiä ovatkin.
En myöskään suoralta käsin laittaisi Juuttia samaan kastiin Luukkosen kanssa. Peli ollut nähdyn perusteella vielä keskeneräistä tähän mennessä, mutta nythän on paikka antaa näyttöjä ennen kisoja.
Toivotaan hyvän liiga startin tehneille Einiölle ja Rauhalalle samanlaista terävyyttä maajoukkueeseen, molemmat kun ovat antaneet nyt niitä kuuluisia näyttöjä.
 
Viestejä
310
Ykköskenttä oli alusta asti pelipäällä, muut kentätkin pääsivät vauhtiin pikkuhiljaa. Ykkösen takana varsinkin Salmi oli mielestäni erittäinkin hyvä välillä.

Viisikkopuolella vielä tekemistä löytyy. Karvauspeli oli aika vanhanliiton meininkiä, ja isompi karvi hoidettiin käytännössä vain laitureiden toimesta. Tulee kiire ruotsia vastaan. Pallolla mentiin aikalailla syvyyden kautta, mutta hyökkäysalueella jatkumoita ei kyllä liikaa näkynyt.
 

JPZ

Viestejä
7
Mielestäni vähintään kyseenalaiset valinnat tällä kertaa. Ensiksi Tuukka haudanlampi ei ole ollut kummoinen viime aikoina kun oli muutama vuosi sitten, Tuomas Ojala lienee TPS suhteilla joukkueessa ja Sami Savolainen siis nostettiin mukaan. Siira on myös pysynyt jotenkin mukana. Ihmettelen kun Riku hakanen ei ole päässyt mukaan hirmuvireen jälkeen oikeastaan kaikissa ikäluokissa. Myös Kooveen pojat Joona Valkama ja Kim hyrkkönen on jätetty rannalle joka on vääryys kun katsoo muita nimiä joukkueen hyökkäyksessä!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös