Pääkallo.fi

Välieräsarja Classic-TPS

Finaaleihin menee?

 • Classic

 • TPS


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Sarjasta voi keskustella tässä:

Classic – TPS (paras seitsemästä sarja):

ma 04.04.2022 18.30 Classic – TPS, Bläk Boks
ke 06.04.2022 18.30 TPS – Classic, Kupittaan ph
pe 08.04.2022 18.30 Classic – TPS, Bläk Boks
su 10.04.2022 18.30 TPS – Classic, Kupittaan ph

ti 12.04.2022 18.30 Classic – TPS, Bläk Boks tarvittaessa
to 14.04.2022 18.30 TPS – Classic, Kupittaan ph tarvittaessa
la 16.04.2022 17.00 Classic – TPS, Bläk Boks tarvittaessa

Lähetykset: Ruudun monikameratuotanto
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Laitetaan välieräketjuun, vaikka ns puolivälieräjuttuja vielä. Eero Jalo palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen kaukaloon ollen TPS:n tukijalkoja:

 

B0B

Viestejä
24
Nyt jos koskaan on kyllä Tepsillä paikka kaataa classic playoffsarjassa. Savonen ja Piha 100% varmuudella pois jo isoja menetyksiä ja puolivälierissä poissa olleet Sikkinen ja Johansson vielä lisäksi. Odotettavissa tiukka sarja kuten tämän kauden kaikki kohtaamiset on näyttänyt
 
Viestejä
75
JHL:n lakko sulkee ensi viikon keskiviikkona ja torstaina lähes kaikki Turun liikuntapaikat. Miten käy 6.4. TPS - Classic -ottelun Kupittaan palloiluhallissa?
 

juhasiltanen

JHL:n lakko sulkee ensi viikon keskiviikkona ja torstaina lähes kaikki Turun liikuntapaikat. Miten käy 6.4. TPS - Classic -ottelun Kupittaan palloiluhallissa?

JHL sanoi:
Turussa lakossa ovat kaikki ne JHL:n jäsenten tekemät työt, joita tehdään seuraavissa työpaikoissa:
 • Turun kaupunki
 • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden hoitamat tehtävät ja toiminnot, jotka sijaitsevat TYKS Kantasairaalan alueella (A-, U-, T- ja Majakkasairaala)
 • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden hoitamat tehtävät ja toiminnot, jotka sijaitsevat TYKS Turunmaan sairaalan alueella
 • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden hoitamat tehtävät ja toiminnot, jotka sijaitsevat TYKS Orto Kirurgisen sairaalan alueella
 • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden hoitamat tehtävät ja toiminnot, jotka sijaitsevat Kupittaan sairaalan alueella
 • Sarastia rekry Oy, Turun alueen työpaikoissa työskentelevät
 • Sarastia Oy, Turun toimipiste
 • Lounais-Suomen Jätehuolto Oy
 • Turun kaupunkiliikenne Oy
 • Kuntien Tiera, Turun toimipiste
Jäämme jännityksellä odottamaan... Aina on tietenkin urheiluhallien kuningas, Leaf Areena
 
Viestejä
1,149
Lähtökohdat on selvät. Classic on vahva ennakkosuosikki. TPS osoitti kuitenkin jälleen Happee-sarjassa miten kova joukkue se on jopa ilman tähtikaartia, helpolla Classic ei tästä yli kävele. TPS pyrkii kovalla fyysisellä pelillä syömään Classicin taitohyökkääjiltä peli-ilon pois. Kanerviston loukki oli todella harmittava takaisku, hän olisi ollut kuin tehty tähän sarjaan.

Mitä hyökkäykseen tulee, niin Tepsin puolella on nyt monta todella kuumaa pelaajaa, joilta saattaa odottaa myös hyviä henkilökohtaisia suorituksia ja pelien ratkomista. Kailiala, Hautaniemi, Niemelä, Salminen, Vesterinen, Ahokas, Hoikkanen. Nyt vaaditaan kliinistä viimeistelyä, koska maalipaikkoja tulee puolet vähemmän, kuin Happeeta vastaan.

TPS voittaa sarjan sensaatiomaisesti 4-2.

Kohta mennään! :cool:
 

B0B

Viestejä
24
Kovin suuri on kuumotus ennen illan kamppailua. Classic lähtökohtaisesti tottakai vahva ennakkosuosikki, mutta selkeästi haavoittuvainen. TPS ei tällä kaudella kolmessa keskinäisessä kilpailullisessa ottelussa ole päästänyt kuin 8 maalia kolmeen otteluun eli puolustuspelissä classic on vähintään saatu kiinni. Ero enää on ratkaisevilla hetkillä ollut lempääläläisten päästessä johtoasemaan heidän pelaaminen johdossa on erinomaista eikä TPS ole loytänyt keinoja sen murtamiseen. Jälkimmäisessä runkosarjakohtaamisessa kupittaalla Turkulaiset olivat 50min selkeästi edellä joten uskoa löytyy Tepsin ”yllätykseen”.
Nostaisin seurantaan Tepsin puolelta miten Jere Niemelä pärjää classicin kärkipelaajia vastaan puolustussuuntaan. Hyökkäyssuuntaan Niemelän vahvuudet tulevat esille mutta parhaita vastaan hän on usein jopa todella pulassa. Nyt ”matchup” tulee olemaan Lastikkaa tai Johanssonia (mikäli paranee pelikuntoon) vastaan eikä puolustuspään nukahduksiin ole varaa
 
Viestejä
8,114
Varsin hyvä meininki täällä. Toivottavasti peli pysyy tasaisena.
 
Viestejä
8,114
Aika perus-Classicia. Heti kun maali tarvitaan, sellainen tehdään, eikä juuri kysellä Tepsin mielipiteitä asiasta.
 
Viestejä
8,114
Kovin montaa tuollaista pupellusta TPS ei kestä. Maalivahdilta hukkuu pallo ja pakilta mies.
 
Viestejä
8,114
Hautamäki meinasi suorittaa jäähyn etänä :)
 
Viestejä
8,114
TPS johtanut ottelua tähän mennessä 39 sekuntia. Eipä tässä paremmasta joukkueesta ole tarvinnut juuri keskustella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös