Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Vaihtuuko "superkasi" tällä kaudella?

Vaihtuuko superkasi tällä kaudella?

  • Kyllä

    Ääniä: 25 53.2%
  • Ei

    Ääniä: 22 46.8%

  • Äänestäjiä
    47
  • Poll closed .

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,130
Viime kausina on puhuttu paljon paljon miesten liigan jakaantumisesta top 8:n ja bottom 6:n välillä. Nykyisin kärkikahdeksikkoa kutsutaan kuitenkin jo "superkasiksi", kuten KalloCastin kuulijat tietävät.

Superkasiin kuuluvat Classic, ErVi, Happee, SPV, Oilers, Indians, TPS ja Nokian KrP. Tämä sama joukkio on pelannut pudotuspeleissä kaudesta 2016-17 lähtien.

Nyt kun kausi on lähtenyt käyntiin jopa hiukan yllätysten merkeissä niin rikkoutuuko kaava? Vaihtuuko superkasi tällä kaudella?

Perustelethan vastauksesi. Kerro samalla mikä joukkue(et) ei(vät) ole mukana pudotuspeleissä ja mikä/mitkä tulevat tilalle?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
769
Kaikki loppuu aikanaan, miksei tämäkin. Superkasin alapuolella on paljon tuoretta näkemystä, jonka avulla pleijareihin kyllä mennään (tai palataan, joukkueesta riippuen) toivottavasti jo tänä vuonna. Vaihtuvia joukkueita en halua nimetä tässä yhteydessä.
 
Viestejä
789
Alkukauden perusteella tänä kautena se voisi olla lähempänä kuin hetkeen. En minäkään joukkueita arvaile, varsinkin kun ensimmäisenä kandidaattina olisi SPV. Viime kausia on leimannut ailahtelevaisuus, ja nyt ollaan siellä pohjalla. Nousu alkaa ja paikka auringossa varmistunee kyllä.
 
Viestejä
715
Kysymys lienee siitä saako SPV pelinsä raiteilleen. Muiden TOP 8 joukkueiden hyytymiseen pleijareiden ulkopuolelle en oikein usko. No jos SPV ei pysty parantamaan, niin mikä joukkue sitten tilalle? LASB on aloittanut pisteiden valossa vahvasti, mutta katsotaan nyt, seuraavat kolme matsia vastassa Happee, Nokia ja Oilers. Jos LASB jatkaa pisteiden raapimista noiltakin, niin sitten voidaan jo keskustella voisiko eväät riittää pleijaripaikkaankin. Kausi on kuitenkin pitkä, joten vaikea sanoa tässä vaiheessa kellä riittää ja kellä ei.
 
Viestejä
102
Eiköhän tämä kahdeksikko samana tule pysymään, vaikkakin uskon että tänä vuonna erot lienevät hyvinkin pieniä. Superkasista kuitenkin kaikista joukkueista löytyy pelaajia jotka tietävät mitä pudotuspeleihin mieliminen vaatii; bottom-6 -joukkuessa tälläistä koko kauden rutiinia ei samalla tavalla löydy. Olisihan se upeaa vaihtelua nähdä uusia joukkueita, kasvoja ja ratkaisupelaajia kevään mittelöissä, mutta en hirveän suuria summia tämän puolesta löisi vetoa. Jos ei tänä vuonna niin eiköhän ensi kaudella.
 
Viestejä
5,605
Ei tule vaihtumaan. En usko, että SPV ja LASB pitävät nykyvirettään yllä tarpeeksi pitkään. Muista joukkueista esimerkiksi Steelers on nimenomaan hävinnyt top-8 pelinsä (joo pisteitä pisteitä, mutta hävinnyt silti).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös