Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Valittiinko vuoden 2019 parhaiksi pelaajiksi oikeat nimet?

Valittiinko vuoden 2019 parhaiksi pelaajiksi oikeat nimet?

  • Kyllä

    Ääniä: 13 46.4%
  • Ei, olisin valinnut jonkun muun

    Ääniä: 15 53.6%

  • Äänestäjiä
    28
  • Poll closed .

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,748
Innebandymagazinet julkisti keskiviikkona tuttuun tapaansa vuoden parhaat salibandypelaajat koko maailmassa. Listauksesta tuli ruotsalaisjuhlaa, sillä miesten ja naisten parhaat pelaajat tulivat Ruotsista.


Miesten paras pelaaja oli Falunin Emil Johansson ja naisten pelaajalegenda Anna Wijk KAIS Morasta. Innebandymagazinet kysyy valinnoista myös muiden maiden lehdistöltä, mutta se kuinka laajamittaisia kyselyt ovat, ei ole tiedossa. Ainakin Pääkallo.fi:llä on yksi äänestäjä mukana.

Suomesta käsin muun muassa Passo Peltola on arvostellut ruotsalaisten "valtaa" asiassa. Tätä ei nyt kysytä asiassa, mutta vastatessa voi ottaa myös kantaa siihen, että pitäisikö valinta tehdä läpinäkyvämmin tai jotenkin eri tavoin. Nyt esimerkiksi äänestäjämääristä ei ole mitään tietoa.

Menikö tämän vuoden valinnat mielestäsi oikein? Vai tuleeko mieleen jokin muu valinta maailman parhaaksi?

Perustelethan päätöstä, jos valinnat tai valinta ei osunut mielestäsi oikeaan tänä vuonna.
 
Viestejä
3
En usko omaavani riittävästi kompetenssia asian arvioimiseen, ja seuraan kuitenkin liigaa ja majupelejä varsin laajasti. Ilmeisesti MM-kisoja painotetaan melko laajasti.

Jos yleinen konsensus on, että Ruotsin liiga on maailman kovatasoisin, tulisi mielestäni palkita parhaiksi siellä sekä KV-peleissä parhaiten pärjäävät pelaajat. Seuraavaksi sitten annetaan painoarvoa kotimaisen liigan pelaajille, jne.

Uskon listauksen olevan vähintäänkin kohtuullinen, yksittäisten pelaajien paikkaa voinee vaihtaa perustellusti niin kauan kuin jaksaa.
 
Viestejä
1,285
Hyvät valinnat. Etenkin naisissa Wijk selvästi paras! Miehissä ei ehkä noin selvää, mutta hyvä että osataan valita muilla perusteilla kuin börsät. Johansson osaa pelata paikkaa kuin paikkaa, ja osaa tehdä tarvittaessa melko nättejä häkkejä :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös