Pääkallo.fi

Viisi väitettä

Viestejä
617
Arvostan Koposta ja SPV:tä korkealle. Tärkeä osa suomalaista salibandyä.
Joskus voisi tehdä positiivisen jutun Koposesta.
Liian hankala hahmo maan salibandymedialle. Maalainen, joka tietää lajista enemmän kuin moni itseään laji-ihmisenä pitävä kaupunkilainen. Koponen on jo reilun 10 vuoden ajan pyyhkinyt pöytää maan virallisten salibandyanalyytikkojen puheilla. On liian menestynyt joukkueidensa kanssa, joiden pelitapa on poikennut liikaa yleisesti ainoana oikeana pidetystä nykysalibandyn pelikirjasta. On keskeisenä henkilönä ollut luomassa pikkukaupunkiin lajin suurseuraa ja ilmiötä, josta moni on kateellinen. Niin.. ja on vielä harras kristittykin ja uskaltaa kertoa sen ääneen.
 
Viestejä
708
Olen kyllä Koposen kanssa samaa mieltä siitä, että yhdistymiset sabassa on viime aikoina olleet varsin epäonnisia ja kaksi jengiä on parempi kuin yksi ainakin niin kauan, kuin talouspuolet kestää. Mutta olisihan se silti hauskaa nimileikkiä, jos jonain päivänä härmässä olisi Jymy-Jussien lisäksi Jymy-Veljet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös