Pääkallo.fi

VULPN 2018-2019: vain nousu kelpaa

Viestejä
16
Heräsin viime yönä klo 3.55 valtavaan kolinaan ja melusaasteeseen. Avasin ikkunan selvittääkseni kuka kehtaa häiritä working class'n unirauhaa tähän aikaan. Kaikeksi onneksi VULPN:n nelosdirrejuna se siellä vaan puksutti menemään, ja ihan raiteillaan! Heitin lädeille tottuneet tervehdykset ja painuin takaisin unille. On se vaan hienoa! Nautitaan lopputalven hienoista keleistä ja tulevasta keväästä täysin rinnoin, aina ei ole näin mahtavaa syytä iloita!
 
Oli kyllä sellaista pöllytystä, että Animalia saattaa kieltää videon. Missäs muuten VULPN:n herrat ovat aiemmin pelanneet? Tuntuu kantti lähtevän mallikkaasti ja pallokin tottelee mukavasti.
Eivät ole pelanneet, tai siis ainakaan tätä lajia. Seura perustettiin alun perin maahockeyta varten, jossa tulikin ihan hyvää tulosta Suomen verrattain pienessä skenessä. Muistan ajat, kun Exon kanssa lähdettiin away-reissulle ja piti kyllä aina pitkään tutuille ja perheelle selitellä, mikä siinä vetää katsomaan sitä köyhän miehen kendoa jossain pellolla. Onneksi saatiin ehdotettua jätkille Poro Cupiin (vuosittainen, perinteinen salibandyturnaus Ylitorniossa) osallistumista keväällä ”hassuttelumielessä”. Meni muutama peli, mutta nopeasti se kevyempikin maila alkoi tottua käteen. Ja jätkät innostu. Ja nyt ollaankin sitten tässä. En valehtele, en olisi uskonut tällaiseen voittokulkuun puolen vuoden reenillä. Mutta en valita, kyllä tämä säpö on mediaseksikkäämpää ja normaalimpaa puuhaa kuin se aiempi keppivammailu. Enää ei tarvitse selitellä harrastustaan, niin meidän kuin joukkueenkaan. Tosi vapauttavaa, ei ihme että seuran ympärillä on näin positiivinen fiilis. Jätkätkin selvästi nauttii peleistä, kun sillä mailalla voi oikeasti tehdäkin jotain. Kyllä säpö on tullut jäädäkseen. Kun VULPS pelaa tämän lajin läpi ~5-6 vuodessa, aion ehdottaa jalkapalloa. Se se vasta hohdokasta olisi.

Ja sori All4n, mutta näistä asioista voi ja pitää nykyään jo puhua ihan avoimesti. Ei ole enää 2012, ja se hetki vierasreissulla, kun joku ”sosiaalisessa rankingissa” korkeammalla oleva ”valtavirran lajia” seuraava Tappara-juntti kysyy huoltsikalla määränpäätä, ja sun pitää nopeesti keksiä joku kendo- tai futisjengi, jota sä ”fanitat”. Me ollaan kuivilla nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Paikalla ollaan tuttuun tapaan, juuri aamukaffet pistin plörisemään. Saapa nähdä, onko jengistä ukot pelillä, kuulin vähän ikäviäkin huhuja että moni edarin kaiffari oltaisiin eilen nähty asettumassa ns. märän puolelle. Ettei vain focus alkaisi karkaamaan, kun mestaruus on jo täysin omissa käsissä?

Ps. sormet ristiin jinxin varalta, mutta Preston North End 1888-89, Arsenal 2003-04, VULPN 2018-19? The Invincibles-kausi neljän matsin päässä.
 
Cama, pitkästä aikaa kattelemaan lädien pelejä! Saa nähdä onnistuuko SBT Martti tai Merikoski II yllättämään kauhistuttavassa liidossa olevan VULPNIN, mietitäänkö jo päättäjäisiä liikaa? Toivottavasti focus pysyy tekemisessä loppuun asti täysillä ja sarja viedään kunnialla loppuun invincibles tyyliin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.