Pääkallo.fi

VULPN

Viestejä
1,523
KOSKELO ANTONSALIBANDYSEURA KANUUNA LUMIJOKIVULPN30.11.2019
Ja Muden SaHa-ottelu pelattiin 29.11 ja Koskelo oli merkattu kokoonpanoon. Eli onnea Muden SaHa:lle pisteistä.


Onko Liiton työkalut pettäneet ja antaneet laitaa edustuskelvottoman pelaajan kokoonpanoon? Vai eikö VULPN:ssa osata laskea kolmeen (karenssi-päivät) ja pyydetty manuaalisesti laittamaan pelaaja kokoonpanoon?
 
Viestejä
7
KOSKELO ANTONSALIBANDYSEURA KANUUNA LUMIJOKIVULPN30.11.2019
Ja Muden SaHa-ottelu pelattiin 29.11 ja Koskelo oli merkattu kokoonpanoon. Eli onnea Muden SaHa:lle pisteistä.Onko Liiton työkalut pettäneet ja antaneet laitaa edustuskelvottoman pelaajan kokoonpanoon? Vai eikö VULPN:ssa osata laskea kolmeen (karenssi-päivät) ja pyydetty manuaalisesti laittamaan pelaaja kokoonpanoon?
Ilmeisesti kyseisen pelaajan on voinut lisätä kokoonpanoon aivan normaalisti kuten muutkin, minkä vuoksi joukkueenjohto ei ole tajunnut karenssin olevan vielä voimassa. Mielestäni vastuu myös liiton järjestelmän ylläpitäjillä, kun mahdollistavat "laittoman" pelaajan lisäämisen ennen aikojaan.
 
Viestejä
176
Sieltä se liiton faksi näköjään on tuonut sen uutisen mikä epäiltiinkin. Etäfani ei tästä lannistu vaan laittaa lippiksen tiukemmin vain päähän. Emäntä siitä vain saattaa kuittailla kun on Haukiputaan Hillerien kannattaja ollut pienestä asti.

Näitä käy välillä, vaikka ikävää onkin. Yhdelle jengille kävi näin kolme kertaa yhden kauden aikana.
 
Viestejä
35
Morjesta vulpnilaiset. Kuten huomattua huonot otteet ja sekoilu johtoportaassa on lähes tuhonnut fanikatsomon.
Omasta mielestä fanitukseen kuuluu tarvittaessa kova kritiikki. MUTTA nyt on aika viheltää peli poikki. Pyytäisin kaikkia vanhoja ja uusia konkareita huomenna Zemppiin antamaan tuki joukkueelle. Ananaspizza, patehanska, all4n, jmt, dynamo dresden, kaikki muut ja erityisesti PULPO me olemme VULPN!

KROSSA HaHe!!
 
Viestejä
176
Kyllä tässä tunsin piston sydämessäni, sillä fanitukseni on nyt ollut hieman pienemmällä vaihteella erilaisten (teko)syiden varjolla. Pohjoisen kauneimman seuran liekki leiskuu kuitenkin edelleen sydamessäni vaikka hieman hiljempaa olen ollutkin.

VULPN:n pienoinen notkahdus ei ole kuitenkaan mitään verrattuna suoranaiseen Niagaran putoukseen verrattuna, jonka koin loppiaisena Helsinki Floorball Challengessa.

2 edellisen vuoden mitalipelit vaihtuivat tylyyn selviytymistaisteluun edes pudotupeleihin pääsystä. Kamalampaa tästä vielä tekee, että ainoastaan yksi joukkue viidestä jäi alkulohkoon.

General Managerin huutelut KAIKKIEN AIKOJEN KOKOONPANOSTA, olivat siis yhtä hyvää myyntipuhetta, kuin verkostomarkkinoinnin houkuttimet konsanaan.

Yksi voitto tiesi vain hikistä jatkoon pääsyä ja laulukuoro kutsuikin ensimmäisen pakkovoiton edessä. Upeat tehoni 5 otteluun 0+1 eivät lämmittäneet. Tosin maalivahtina voisin keskittyä muihin asioihin kuin tehopisteisiin.

Hyvinhän siis tämä kausi on mennyt lopulta mitä nyt seurannut tulospalvelua ja maalikoosteita Youtubesta. Suvantovaiheita tulee ja viime kaudella vitosen läpipeluu näytöstyyliin tietenkin asetti isoja odotuksia kaikille. Ei ainakaan tarvitse hikoilla putoamispeikko mielessä.

Haukipudas on kyllä ollut vahvassa vireessä ja porskuttaa voittoputkessa. Kova päänahka tarjolla.

Itselläni jää seuraaminen harmillisesti vain tulospalveluun, sillä VULPN:n peli ei kuulemma ole pätevä syy olla poissa siskoni häistä.

FORZA VULPN!
 
Viestejä
24
Mennän, mennän! Tyttöystäväni Madridista oli tulossa tänä viikonloppuna käymään. Vaihtoi lennot ensi viikolle, koska "olen mahataudissa", eikä kannata Suomeen asti tulla tartuntaa ottamaan.
Joten baana on ns. auki! Latua! Tänä viikonloppuna mitataan, dilkkailevatko Vulppenin lädit nelosessa vielä ensi kaudenkin.
Jännittäähän se, etenkin viime aikojen heikkojen otteiden vuoksi. Vaan liekki ei sammu, vaikka vähän tuulee.
FORZA PULPO, FORZA VULPN!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös