Pääkallo.fi

Vuoden 2024 MM-kisat, Malmö, Ruotsi

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,786
Kahden vuoden päästä pelattavista kisoista on toistaiseksi vähän infoa, mutta keskustelua voi käydä tässä ketjussa.
 

Säählyä

Mielenkiintoista, näkyykö maajoukkueessa enemmän SPV:n pelaajia jatkossa. Toki parhaathan sinne jatkossakin pyritään valitsemaan, mutta kyllä näkisin että pari kolme SPV peluria, Kotilaisen lisäksi, ansaitsi saada edes rehellisen näytön paikan maajoukkueleirityksessä.

Mitähän tuo merkitsee SPV:n valmentautumiselle jatkossa? Ainakin Isomäki ja Ihme saavat aitiopaikalta tarkkailla Suomalaisia pelaajia ja kertoa Koposelle keiden pelaajien suuntaa kannattaa heittää verkkoja vesille.
 
Viestejä
1,036
Pohdin tätä itse myös. Valinta oli todella yllättävä. Luettuani perustelut/roolin valmennuksessa uskon hänen täyttävän tämän hyvin ja sopivan siihen. Katsomovalmentaja, joka pystyy nostamaan muun valmennuksen tietoon pieniä yksityiskohtia avuksi.
Vartiainen ei mielestäni ole ollenkaan yllättävä. Ollut jo pari vuotta U23-joukkueessa, mikä kuitenkin tehnyt yhteistyötä miesten kanssa.
 
Viestejä
567
Hieno homma että on herätty talouspuolellakin ja karsittu MM-ohjelmasta koheesioleiri lämpimässä - iso peukku siitä. Kyseessä kuitenkin iso läjä euroja jonka voisi tärkeämpääkin kohteeseen käyttää👍🏻
 
Viestejä
33
Reilu viikko sitten Jori Isomäki esiteltiin uutena maajoukkuevalmentajana. Jori tulee olemaan osa valmennusryhmää, jossa Esa Jussila on päävalmentaja ja Jori sekä Antti Vartiainen apuvalmentajia. Päätimme soittaa Jorille ja jutella hänen kanssaan tästä uudesta tehtävästä. Käykää lukemassa Jorin haastattelu linkin kautta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös