Miehet

Ennätysvoitot ulkomailta: 19-1 ja 24-3

18.10.
2011
20 Kommenttia
0

Sveitsin ja Ruotsin salibandysarjoissa nähtiin viikonloppuna suurvoitot 19-1 ja 24-3. Sveitsin liigassa sarjajumbo Zug United oli pahasti Esa Jussilan ja Olli Oilingin Wiler-Ersigenin kyydissä, vaikka Sveitsin mestari lepuutti osaa parhaista pelaajistaan.

Wiler-Ersigen taputteli lauantaina taululle lukemat 19-1. Voitto sivuaa Wilerin aiempaa ennätysvoittoa. Kaiken lisäksi Heikki Luukkonen peluutti suurimmaksi osaksi vähemmän Tshekin Champions Cupissa pelanneita pelaajia. Esimerkiksi Henrik Quist, Christoph Hofbauer, Patrick Mendelin ja Olli Oilinki istuivat suurimmaksi osaksi penkillä.

Wiler on sarjassa kolmantena kaksi pistettä ottelun enemmän pelannutta Köniziä ja kaksi ottelua enemmän pelannutta Grasshoppersia jäljessä. Sarjan pistepörssiä johtaa TPS:sta Sveitsiin siirtynyt Rychenbergin Mikko Hautaniemi seitsemän ottelun tehoin 16+4=20.

Ruotsissa naisten ykkösdivarissa pistettiin voittolukemat vieläkin paremmaksi. Paluuta korkeimmalle sarjatasolle Elitserieniin havittelevat Warbergin naiset kurittivat ykkösdivisioonassa Östra SK Jönköpingiä lukemin 24-3. Tulos on sarjan suurin voitto ja runsasmaalisin ottelu. Edellinen ennätys oli vuodelta 2002 Gävlen voitto Hertsjöstä: 22-2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.