SSV jatkoi voittojen tiellä – SalBan pistetili edelleen avaamatta

PSS tuuletteli tänään Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

PSS tuuletteli tänään Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama
PSS tuuletteli tänään Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

SSV otti kauden kolmannen voittonsa liiganousija Rauman SalBan kustannuksella lukemin 12-7 (3-3,4-2,5-2). SalBa tuli taistellen kahden maalin päähän ilman maalivahtia ajassa 58.01, mutta SSV naulasi tämän jälkeen vielä kolme kaappia vieraiden verkkoon.

Kotijoukkueen voiton takuumiehinä häärivät eritoten hattutempun iskenyt Miko Kailiala, 1+2 tehtaillut Mikael Lax ja kahdesti osuneet Roni Laasonen sekä Pasi Laitila. Vieraiden Antti Keskitalo osui kahdesti. SSV:llä on nyt kasassa kuusi pistettä ja se on nyt tasapisteissä kärjessä Happeen ja Kooveen kanssa. SalBan pistetili on toistaiseksi avaamatta ja joukkue majailee sarjan viimeisenä.

Naisten Salibandyliigassa PSS haki vierasvoiton Lappeenrannasta lukemin 3-8 (1-2,2-4,0-2). Vieraiden tehokkaimpana kunnostautui Linda Törnqvist kahdella maalillaan. NST:n Elina Sinisalo maalasi kertaalleen ja syötti yhden osuman.

Voitto oli NST ensimmäinen tappio tällä kaudella. Molemmilla joukkueilla on nyt kasassa 4 pistettä kolmesta pelatusta ottelusta.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
SSV-SalBa 12-7

Naisten Salibandyliiga:
NST-PSS 3-8

9 comments

  1. SSV huonoutta vai SalBan hyvyyttä, mutta raumalaisille tarjottiin tänään jopa voittoa, mutta Kinnusen 5 min jäähyn aikana eivät pystyneet upottamaan maaliakaan.

  2. Voisiko joku paikalla ollut kertoa Pasilan tapahtumista? Twitterin perusteella Salba taisteli voitosta. Viimeiset kolme taisivat olla päätösminuutin kosmetiikkaa? Ketkä erottuivat SSV:stä, entä Salbasta?

  3. Kentän laidalta. Numerot olivat pitkään tasaiset, mutta kenttätapahtumat ei. SSV hallitsi pallo ja Salba kyykki pitkät jaksot omassa päässä. Taisi Salba päästä 2-0 johtoon kahdesta ensimmäisestä hyökkäyksestä. SSV:stä jäi mieleen ykköskentän hyvä pallon liikuttelu, mutta varsinaisesti yksilöt eivät nousseet kovin näkyvästi esiin. Salbalta ei jäänyt ketään mieleen, koska hyökkäykset olivat harppuunoita pääsääntöisesti jonkun pallonmenetyksen jälkeen.

    Ehkä Salballa olisi ollut mahdollisuus taistella tasoihin, mutta viiden minuutin ylivoima oli yksi huonoimmista mitä olen nähnyt.

    Ottelun puheenaihe: 107 katsojaa.

  4. ”Ottelun puheenaihe: 107 katsojaa.”

    Hyvä me hesalaiset tai stadilaiset, miten kukin haluaa sanoa… säälittävää…

  5. Miksi finaalimatsi siirrettiin pelattavaksi pk-seudulla? Kaltalan jengi ei kovin suurta yleisöä tavoittele. 🙂

  6. Oikea paikka finaalille, tampere tai jyväskylä. Maantieteellisesti ja sopivat hallitkin löytyy.

  7. Siis 107 katsojaa?? Äskeisessä C1-sarjan turnauspäivän viimeisessä pelissä oli varmaan enemmän porukkaa paikalla… eikä meillä ollut edes ilmaisia kausareita. #artistimaksaalastenharrastukset