Miehet

Suomen tähtipelaaja: ”Isoin fiasko ikinä, jos Ruotsi ei voita MM-kultaa”

15.11.
2014
9 Kommenttia
0
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Suomen salibandymaajoukkue Göteborgin MM-kisoihin julkistettiin torstaina. Tero Tiitu kommentoi tulevia MM-kisoja Innebandymagazinetille.

Salibandyssa puhutaan usein siitä, että maailmanmestaruuden voi voittaa ainoastaan kaksi maata, eli joko Suomi tai Ruotsi. Seurajoukkuetasolla Ruotsin Superliigan Falunia edustava Tiitu näkee asian kuitenkin toisin.

– Totta puhuen minun mielestäni salibandyssa on neljä maata jotka voivat voittaa maailmanmestaruuden. Ja tarkoitan sitä ihan tosissani. Tshekki on esimerkiksi voittanut meidät Ruotsin sekä Sveitsin, ja Sveitsillä on Nykky päävalmentaja joten tietää, että he ovat tikissä MM-kisoissa, kommentoi Tiitu kärkijoukkueita.

Ruotsille tulevat kotikisat ovat tärkeä paikka. Salibandyn synnyinmaa on selkeästi satsannut näihin kisoihin ja viimeisten vuosien otteiden perusteella joukkueelta ei voida odottaa muuta kuin kultaa.

– Me tulemme olemaan vaarallisia. Ruotsi on iso kuin mikä ja voin helposti sanoa, että se tulee olemaan isoin fiasko ikinä, jos Ruotsi ei voita MM-kultaa. Me olemme ehdottomasti altavastaajia ja on mukavaa testata kuinka me pärjäämme, linjasi Tiitu Suomen mahdollisuuksia.

Lähde: Innebandymagazinet

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Keke
15/11/2014
Paineiden siirtämistä vai valmiiksi luovuttanut?
Pensselipena
15/11/2014
Vai faktat faktoina?
Tottahan se on, että ihmeitä saa tapahtua jos joku Ruotsin kaataa.
Monen ruotsalaisen yksilötaito yhdistettynä kovaan tempoon ja erittäin fyysiseen peliin on tällä hetkellä ylitse muiden.
Nopeaa ja liikkuvaa salibandya. #kättelyt
Muistaisin
15/11/2014
Miten sbliitto saattoi olla niin tyhmä, että päästi Nykyn sveitsiin?!
Kaaripallo
16/11/2014
Nykky saattoi hakea kahden kullan jälkeen uusia haasteita.. Eikä varmaan bensarahoilla sinne siirtynyt ;)
Api
16/11/2014
Nykylle ei annettu jatkoa kun sisäpiiri halusi kettusen siihen. Kannatti taas..
Katsoja
16/11/2014
Liitto teki virheen kun Nykkyä ei valittu kaksi vuotta sitten. Nyt nähdään tästä virheestä syntyneet tulokset.
Kahden vuoden aikana kun Mika Kaltala on ollut pj. on muutenkin menty taaksepäin kun ei ole osattu hyödyntää lajin potentiaalia. Mediassa salibandyn näkyvyys on laskenut jos verrataan kilpaileviin palloilusarjoihin kuten lento- ja koripallo.
Harrastajamäärissä salibandy oli ylivoimainen mutta nyt niissäkin on menty taaksepäin?
Ainoa uudistus joka on saatu aikaan on liigan yhden finaalin tapahtuma joka sekin vasta 2016.
Väitän että salibandyssä on liian suppea sisäpiiri joka tekee liikaa päätöksiä lajin sisältä katsoen eikä asiantuntemusta ole haettu ulkopuolelta.
Uudella puheenjohtajalla on haasteellinen tilanne ensi vuoden alussa:
- strategia -> nostaa salibandyn suosio uuteen nousuun
- maajoukkueelle uusi valmennus-> tavoitteena MM 2016
JH
16/11/2014
Jos nyt lasketaan että yksittäisessä finaalissa homma on Sveduille kallellaan n. 75-25, tai jopa 80-20, niin kerran viidestä tuo tilastollisesti hoidetaan. Eli fiasko, jep. Isoin fiasko ikinä? I think not..
Kekki
17/11/2014
Svenssonit pelaa omaa pääsarjaansa parketilla, joka nostaa pelinopeutta ja haastavana/ pompottavana alustana asettaa taitovaatimukset hurjalle tasolle. Meilläpäin valitetaan jatkuvasti, jos ei päästä uusilla taran matoilla pelaamaan. Komppaan JH:ta, yksittäisessä ottelussa JOPA Ruotsalaiset häviävät välillä.
gone
20/11/2014
ensin pitää mennä kisoihin, mennään jatkoon, mennä finaaliin, ei nyt aleta maalaamaan mitään, le swiiiis pitää ehkä kaataa jos finaaliin haluaa
+ sit onkin kyyti kylmää +

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.