Miehet

Video: Blue Fox-M-Team kaikki maalit – Reunamäen nappisyöttö säväytti

16.03.
2015
0 Kommenttia
1
Miehet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team tasoitti puntit Divarin puolivälierissä, kun se haki 2-4-vierasvoiton Blue Foxia vastaan sunnuntaina. Ottelun tehokkain oli 1+2 taiteillut Riku Reunamäki. Välieriin etenevä joukkue selviää tiistaina pelattavassa kolmannessa osaottelussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.