Classic nujersi TPS:n – Backman sivussa

Liigajoukkueiden harjoitusottelut alkavat olla loppusuoralla. Classic ja TPS kohtasivat tiistaina Tampereella ja kotijoukkue joutui lähtemään otteluun ilman päävalmentajaansa Ray Backmania.

Classic pystyi voittoon ilman päävalmentajaansakin, joka saapui otteluun suoraan polvitähystyksestä. Illan kamppailu ei noussut tasoltaan kovinkaan korkeaksi. Classicin kokemus oli tällä kertaa liikaa nuorekkaalle TPS:lle ja voittolukemat tamperelaisille 7-3. Classicin Markus Kulmala viimeisteli kaksi maalia.

– Vastustajan rutiini näkyi ratkaisupaikoissa, joissa he olivat meitä selvästi edellä. Muuten esitys oli meiltä etenkin mentaalipuolelta rohkea – ei menty henkisesti kyykkyyn kuten niin usein ennen. Meillä oli hyviä rakenteita ja ajatuksia, mutta toteutus pitää vielä viilata tuosta keskinkertainen-hyvä -akselilta erinomaiseksi. Siitä se lähtee, tuumi TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka seuran nettisivuilla.

Lue lisää: Classicin päävalmentaja loukkaantui – poissa huomisesta TPS-ottelusta

One comment

  1. KooVee – Ilves 8-11.
    Koovee pääsi viimeisellä minuutilla kaunistelemaan lukemia kahteen otteeseeseen. Kooveella kova prässi, jonka taitavat Ilvekset pilkkoivat paloiksi