FBT Pori kaatoi kahdesti Viron maajoukkueen

FBT Pori kohtasi viime viikonloppuna Viron maajoukkueen kahdesti eestiläisten maaperällä. Lauantain ottelu päättyi porilaisille 2-5 (1-0, 1-2, 0-3) ja sunnuntaina oli vielä tiukempaa maalein 3-4 (1-1, 1-1, 1-2).

– Joukkue sai hyvin kokemusta fyysisestä ja hyvin organisoidusta puolustuksesta. Hyökkääjämme olivat aika puristuksissa sumpussa, mutta puolustajat pääsivät ilahduttavasti tehopisteille, päävalmentaja Ismo Läntinen kertoo, FBT Porin nettisivuilla.

Lauantain ottelussa tehopisteille pääsivät seuraavat FBT Porin pelaajat: Jussi Taskinen 1+1, Benjamin Lepola 1+1, Tuomas Puisto 1+0, Markus Lammi 1+0, Miikka Läntinen 1+0, Rami Prokki 0+1 ja Riku Prokki 0+1. Sunnuntaina pöytäkirjaan saivat nimensä seuraavat nimet: Kalle Santanen 2+1, Martin Sivakov 1+0, Rami Prokki 1+0, Ville Salonen, Toni Läntinen ja Jussi Taskinen 0+1.

Samalla leririllä FBT Porin naisten 1. divisioonassa pelaavat naiset kohtasivat Viron naisten maajoukkueen. FBT Pori voitti molemmat naisten kohtaamiset upeasti 4-2 ja 5-3.